Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tamaioasa Romaneasca de Pietroasa, vedeta concursului de vinuri Strugurele de Aur

tamaioasa-romaneasca-de-pietroasa-vedeta-concursului-de-vinuri-strugurele-de-aur

Vinul, produs in 1996, a fost premiat cu Marea Medalie de aur la cea de-a opta editie a concursului desfasurat la Alba Iulia.


Zilele trecute, la Alba Iulia, s-a desfasurat cea de-a opta editie a concursului de vinuri Strugurele de Aur, competitie la care, anul acesta, au fost inscrise 130 de probe de vinuri.
 
Concursul s-a desfasurat pe mai multe categorii existand sectiuni dedicate vinurilor albe, celor rosii, viurilor roze, celor spumante si vinurilor de vinoteca. La final, 40 la suta din probele de vin inscrise in concurs au primit distinctii, fiind acordate in total 48 de medalii.
 
In total, s-au acordat 19 medalii de aur si 28 de medalii de argint, insa si vinurile nemedaliate au obtinut note bune. „Au avut chiar note de argint si aur, dar nu s-au incadrat in cei 40 la suta” au mentionat organizatorii concursului. Au fost medaliate cu aur vinurile care au obtinut intre 86 si 92 de puncte si cu argint, vinurile punctate intre 82 si 85,99.
 
Marea Medalie de Aur a celei de-a opta editii a concursului de vinuri Strugurele de Aur a fost obtinuta de o Tamaioasa Romaneasca de Pietroasa, fiind vorba de un vin din 1996, care a primit din partea juriului 93 de puncte.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Organizat timp de trei zile la Alba Iulia de Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania, Organizatia Nationala Interprofesionala Vitivinicola si Consiliul Judetean Alba, prin Asociatia „Tara Vinului”, concursul s-a bucurat de un numar dublu de participanti fata de anul trecut.
 
Astfel, daca anul trecut au participat 11 producatori din toate zonele viticole ale tarii, care s-au inscris in concurs peste o suta de probe, la actuala editie au participat 22 de producatori, inclusiv de peste hotare, cu aproape 130 de probe.
 
Pe toata durata concursului, degustarile au fost deschise publicului, pentru a se putea observa modalitatea de evaluare si corectitudinea acesteia.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016