Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul international agricol Agromalim si-a deschis portile

targul-international-agricol-agromalim-si-a-deschis-portile

Editia din acest an a targului va propune o abordare moderna, axata in principal pe oportunitati de dezvoltare.


Joi s-a dat startul unei noi editi ia targului international agricol Agromalim, care are loc in perioada 10-13 septembrie la Arad,  in cadrul Complexului Expo Arad International.
 
Un numar de 260 de firme si crescatori de animale din noua tari - Ungaria, Germania, Austria, Italia, Slovenia, Spania, Polonia, Serbia si Romania - isi vor prezenta oferta de produse si servicii la Complexul Expo Arad International al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad in cadrul Targului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje Agromalim care are loc in perioada 10-13 septembrie.
 
Editia 2015 a Targului Agromalim inregistreaza, fata de anul trecut, o crestere cu 40% a spatiului dedicat masinilor si utilajelor agricole, acoperind astfel intreaga suprafata interioara de 4.500 mp si respectiv exterioara, de 30.000 mp, a Complexului Expo Arad International, practic, gradul de ocupare a spatiului disponibil fiind de suta la suta.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In standurile din cadrul targului sunt expuse masini si utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanta si financiare, reviste, carti si cataloage de specialitate.
 
„Ne bucura faptul ca la editia din acest an a targului se aduna 260 de de participanti, carora le-am pus la dispozitie o suprafata record de expunere. Pentru institutia CCIA Arad este o confirmare a unui bun management si a unei strategii care da roade. Am reusit sa crestem acest eveniment, astfel incat sa fie printre cele mai cautate puncte de interes pentru noua tari', a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, Gheorghe Seculici, presedintele CCCIA Arad.
 
Potrivit acestuia, editia din acest an a targului va propune o abordare moderna, axata in principal pe oportunitati de dezvoltare. Intalnirile de afaceri internationale ce vor fi organizate dau sansa participantilor sa isi creeze noi parghii de colaborare in tara sau peste hotare. Pe parcursul desfasurarii targului vor fi organizate conferinte, in cadrul carora vor fi tratate masurile din PNDR 2014 — 2020, precum si alte forme de sprijin pentru agricultori pe diferite programe nationale si europene de finantare si sustinere a agriculturii.
 
Evenimentele din zilele de 12 si 13 septembrie, organizate cu sprijinul asociatiilor de crescatori de animale Pastorul Crisana, Miorita Chisineu Cris, Asociatia Crescatorilor de Animale Arad, ANZ Bucuresti si OJZ Arad, vor fi dedicate crescatorilor de animale. In cadrul editiei din acest an a Expozitiei de Animale de Rasa, pe toata perioada targului, vor fi expuse taurine, ovine si caprine ale membrilor asociatiilor de crescatori, cu accent pe prezentarea raselor de carne.
 
Totodata vor avea loc intalniri ale asociatiilor, vor fi bonitate si premiate cele mai frumoase exemplare expuse. Tot duminica se va decerna titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Baltata romaneasca si se va alege Campioana la rasa Holstein Friza. Cabalinele si animalele de hobby se vor numara de asemenea printre atractiile vizitatorilor.
 
„Nu va fi neglijat nici interesul participantilor de a se informa, conferintele, prezentarile si intalnirile cu specialistii si autoritatile urmand sa fie prezente pe agenda Agromalim 2015. De asemenea, vor fi oferite informatii privind finantarile pe fonduri europene ce pot fi accesate prin PNDR 2014 — 2020 si alte forme de sprijin financiar din partea statului. Vor fi prezentate produse noi si inovatoare, se va dezbate situatia Camerelor Agricole judetene si se vor cauta solutii pentru ca acestea sa fie functionale si sa se dezvolte, iar intalnirile de afaceri organizate vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri romani si straini care sa ajute la dezvoltarea afacerilor”, a mai declarat Gheorghe Seculici, presedintele CCIA Arad.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016