
TARGUL TARANULUI aprilie 2011 SLOW FOOD Bucuresti, produse ecologice, micii producatori, ARK in strada URANUS, targ de produse bio si traditionale
Asociaţia Grupul de Iniţiativă Radu Anton Român şi Slow Food Bucureşti Valahia Gusturilor, organizează în perioada 16-17 aprilie Târgul Ţăranului, eveniment cu tradiţie de peste 3 ani şi jumătate. Parte a reţelei internaţionale Earth Market, organizate de Slow Food, Târgul Ţăranului încearcă să susţină micii producători.
Evenimentul se desfăşoară la ARK (fosta Bursă de Mărfuri), în sectorul 5, str. Uranus 150, în apropiere de piaţa de flori.
Încurajăm de peste 3 ani şi jumătate relaţie dintre consumatori, în calitate de co-producători. Ne aşteptăm ca publicul, când vizitează piaţă să stea de vorbă cu oamenii din spatele produselor, prezenţi în fiecare sâmbătă şi duminică la ARK. Dacă nu încurajăm publicul să înţeleagă că, de ambele părţi depinde păstrarea culturii agricole şi culinare româneşti, vom avea parte numai de falşi producători, produse falsificate, deteriorarea pieţelor locale, scăderea încrederii publicului. Europa are sute de produse certificate în sistemul mărcilor comunitare (STG, DOP, IGP) noi avem doar 1, magiunul de Topoloveni, ne-a spus Tiberiu Cazacioc, din partea Asociaţiei Grupul de Iniţiativă Radu Anton Român.
Evenimentul se desfăşoară la ARK (fosta Bursă de Mărfuri), în sectorul 5, str. Uranus 150, în apropiere de piaţa de flori.
Încurajăm de peste 3 ani şi jumătate relaţie dintre consumatori, în calitate de co-producători. Ne aşteptăm ca publicul, când vizitează piaţă să stea de vorbă cu oamenii din spatele produselor, prezenţi în fiecare sâmbătă şi duminică la ARK. Dacă nu încurajăm publicul să înţeleagă că, de ambele părţi depinde păstrarea culturii agricole şi culinare româneşti, vom avea parte numai de falşi producători, produse falsificate, deteriorarea pieţelor locale, scăderea încrederii publicului. Europa are sute de produse certificate în sistemul mărcilor comunitare (STG, DOP, IGP) noi avem doar 1, magiunul de Topoloveni, ne-a spus Tiberiu Cazacioc, din partea Asociaţiei Grupul de Iniţiativă Radu Anton Român.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News