Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanatoarea de mistreti de la Balc nu va avea loc in 2020

vanatoarea-de-mistreti-de-la-balc-nu-va-avea-loc-in-2020

Conform DSVSA Bihor, vanatoarea de mistreti de la Balc nu va avea loc in 2020.


Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bihor, dr. Remus Motoc a declarat joi ca traditionala vanatoare de mistreti de pe domeniul cinegetic al lui Ion Tiriac de la Balc nu va avea loc din cauza pestei porcine africane (PPA) din acest areal.
 
"Vanatoarea de la Balc nu poate avea loc anul acesta, deoarece ei nu au voie sa organizeze vanatoare avand fond afectat de pesta porcina africana. Ei stiu acest lucru si nici nu ne-au trimis vreo solicitare in acest sens. Fondul de vanatoare de acolo este intre cele 10 focare la mistreti din judetul Bihor", a declarat, pentru Agerpres, dr. Remus Motoc.
 
Potrivit conducerii DSVSA Bihor, in judet sunt sase focare active de PPA la porcul domestic, afectand localitatile Sacuieni si Ciocaia din orasul Sacuieni, localitatea Les din comuna Nojorid si localitatea Crestur din comuna Abramut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
In ce priveste evolutia PPA la porcii mistreti, nu au fost confirmate cazuri noi de evolutie a bolii, numarul total al fondurilor de vanatoare afectate de PPA fiind de 10.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016