Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rentrop&Straton sarbatoreste 20 de ani - liderul informatiilor specializate din Romania

rentropstraton-sarbatoreste-20-de-ani-liderul-informatiilor-specializate-din-romania

Compania romano-germana Rentrop&Straton aniverseaza 20 de ani de prezenta neintrerupta pe piata din Romania, ca lider al informatiilor specializate din tara. Deschizator de drumuri, in 1995, in domeniul Consilierelor dedicate specialistilor din domeniul fiscal-contabil, grupul romano-german a devenit una dintre sursele cele mai importante de informatii si consultanta, ajungand la un portofoliu de 53 de produse pe baza de abonament, plus alte cateva sute de carti si CD-uri.


1995 - primul Consilier dedicat taxelor si impozitelor lansat in Romania de compania (nou infiintata) romano-germana Rentrop&Straton: "Consilier - Taxe si Impozite". Un nou concept de literatura pentru oamenii de afaceri, lucrarea-instrument de lucru a atins cota de vanzare de 2.000 de bucati in numai 2 saptamani. Calea catre colectia Consilier era deschisa!

2015 - 53 de produse pe baza de abonament (vezi aici) vandute de Rentrop&Straton catre profesionistii din contabilitate, legislatia muncii, management, resurse umane, juridic sau fiscalitate. Plus 279 de carti si CD-uri aflate in permanenta in oferta de produse Rentrop&Straton.

Sarbatorim 20 de ani de existenta pentru Rentrop&Straton
- liderul informatiilor specializate din Romania -

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

• 20 de ani in care am livrat peste 2 milioane de produse.
• 20 de ani in care am facut fericiti 275.000 de clienti.
• 20 de ani in care 612 angajati ai companiei au lucrat zilnic pentru dumneavoastra.
• 20 de ani in care am tiparit peste 300 de milioane de pagini dedicate fiscalitatii, contabilitatii, legislatiei muncii, juridic, management sau ideilor de afaceri.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi! Va promitem inca 20 de ani caracterizati de ceea ce cunoaste fiecare dintre clientii nostri:

- cei mai profesionisti specialisti din tara
- cea mai de incredere sursa pentru legislatie comentata si explicata
- cel mai bun sistem de distributie a produselor
- cel mai bun raport calitate-pret din Romania

In esenta: profesionalism, seriozitate, eficienta si rapiditate.

Cheia succesului pentru cei 20 de ani de lider in domeniul informatiilor specializate?

“Ofera pietei intotdeauna, informatia de care are nevoie, in formatul dorit, la momentul potrivit! Restul… sunt detalii!” spune Presedintele Rentrop&Straton, Dl. George STRATON.

Despre Rentrop&Straton

De 20 de ani cap de-afis pe piata informatiilor specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 250,000 de clienti. Lucrarile din portofoliul Rentrop&Straton acopera domenii ca: fiscalitate, contabilitate, legislatia muncii, HR, securitate si sanatate in munca, managementul afacerilor, managementul invatamantului, afaceri la cheie etc.

Rentrop&Straton organizeaza anual sau chiar in mai multe sesiuni, in functie de schimbarile legislative survenite Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, Seminarul National de Legislatia Muncii si Seminarul National de Controlling si Analiza Financiara.

Gasiti AICI intreaga oferta de produse a Rentrop&Straton

Cu peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 4,6 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de content specializat. Conform unui studiu realizat la finalul anului 2010, Rentrop&Straton este cea mai cunoscuta firma romaneasca de consultanta in afara celor ce formeaza grupul Big Four si se bazeaza pe experienta de peste 30 de ani a puternicei companii germane VNR Verlag fur die Deutsche Wirtschaft AG.

Totodata, Rentrop&Straton este membru SIPA (Specialized Information Publishers Association), membru fondator BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMAD (Asociatia Romana de Marketing Direct).

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016