Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la tara. Varietati de Schisandra

afaceri-la-tara-varietati-de-schisandra

In conditiile in care detineti un teren la tara sau doriti sa incepeti o afacere in mediul rural, o buna investitie este planta cu 5 arome, Schisandra. Aceasta prezinta varietati din care puteti alege in functie de solul de care dispuneti.


Schisandra rubriflora

 
Fructele si vita de vie sunt utilizate ca ierburi medicinale pentru a calma tusea si astmul, precum si pentru a rezolva sputa, pentru a trata urinarile spontane si nocturne, diareea cronica si pentru a sustine circulatia sangelui. Planta creste la sud de Gansu, in Hubei, Sichuan, Chongqing, la vest si sud-vest de Yunnan, si in sud-estul Tibetului.

Schisandra incarnata

 
Fructele si tulpinile sunt utilizate ca ierburi medicinale pentru a calma tusea si astmul, precum si pentru a rezolva sputa, pentru a trata urinarile spontane si nocturne, diareea cronica si leziunile traumatice. Creste in vestul si sud-vestul Hubeiului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
 

Schisandra sphaerandra

 
Fructele, radacinile si tulpinile sunt folosite ca ierburi medicinale pentru a calma tusea si astmul, precum si pentru a rezolva sputa, pentru a trata urinarile spontane si nocturne, diareea cronica, fracturile si artrita. Aceasta creste in sud-vestul Sichuanului si in nord-estul Tibetului.
 

Schisandra chinensis

 
Fructele sunt utilizate ca ierburi medicinale pentru a calma tusea si astmul, precum si pentru a rezolva sputa, pentru a trata urinarile spontane si nocturne, diareea cronica si neurastenia.
 

Schisandra henryi

 
Fructele si radacinile sunt utilizate ca ierburi medicinale pentru a calma tusea si astmul, precum si pentru a rezolva sputa, pentru a trata urinarile spontane si nocturne, diareea cronica, dezinteria prelungita, spermatorea, neurastenia, fracturile si durerile reumatice.
 
Planta creste in Zhejiang, Jiangxi, Fujian, Hubei, Hunan, Guangdong, Guangxi, Middle Sichuan and Chongqing.
 

Schisandra pubescens

 
Fructele sunt utilizate ca substituiente pentru Schisandra Fructus. Aceasta planta creste in vestul Hubeiului, Sichuan si Chongqing. 
 

Schisandra pubescens var. pubinervis

 
Fructele sunt utilizate ca substituiente pentru Schisandra Fructus. Aceasta planta creste in Sichuan.
 

Schisandra glaucens

 
Fructele si tulpinile sunt folosite drept plante medicinale pentru a ameliora tusea, pentru a curata plamanii si pentru a tonifia leziunile interne cauzate de surmenaj. Planta creste in vestul Hubeiului si in sudul si estul Sichuanului.
 

Schisandra sphenantera

 
Fructele si radacinile sunt folosite ca plante medicinale pentru a calma tusea si astmul, precum si sputa, trateaza urinarile spontane si nocturne, diaree cronica, dezinteria prelungita, fracturile, gastrita, artrita reumatica. Aceasta planta creste in Shanxi, Gansu, Shandong, Jiangsu, Anhui, Zhejiang, Jiangxi, Fujian, Henan, Hubei, Hunan, Sichuan, Chongqing, Guizhou si nord-estul Yunnanului.
 

Schisandra neglecta

 
Fructele, radacinile si tulpinile sunt folosite ca plante medicinale pentru a calma tusea si astmul, precum si sputa, trateaza urinarile spontane si nocturne, diaree cronica, dezinteria prelungita, spermatorea, neurastenia sau leziunile traumatice. Planta creste in sudul Sichuanului, vestul si nord-vestul Yunnanului si in sudului Tibetului, precum si in nord-estul Indiei, Bhutan, Nepal si Sikkim.
 

Schisandra viridis

 
Radacinile si tulpinile sunt utilizate drept plante medicinale care trateaza urinarile nocturne, tusea, spermatorea si insuficienta renala. Creste in Anhui, Zhejiang, Jiangxi, Fujian, Hunan, Guangdong, Guangxi, si Guizhou.
 

Schisandra lancifolia

 
Fructele, radacinile si tulpinile sunt folosite ca plante medicinale pentru a tonifia rinichiul, stimularea virilitatii masculine si pentru tratarea leziunilor traumatice.
 

Schisandra micrantha

 
Radacinile si tulpinile sunt utilizare ca ierburi medicinale pentru a trata leziunile traumatice, durerile reumatice si dismonoreea. Aceasta planta creste in Guangxi, Guizhou si in sud-estul Yunnanului.
 

Schisandra propinqua

 
Semintele, radacinile, tulpinile si frunzele sunt utilizate ca plante medicinale pentru a trata leziunile traumatice, durerile reumatice, dismenoreea, ranile sangerande, eruptiile si furunculi,si epuizarea. Creste in sudul Tibetului, nord-vestul Yunnanului, Bhutan si Nepal.
 

Schisandra propinqua var. sinensis

 
Semintele, radacinile, tulpinile si frunzele sunt folosite drept plante medicinale avand acelesi efecte terapeutice precum Schisandrae Fructus. Aceasta planta creste in sud de Gansu, Shaxi, Henan, Jiangxi, Hubei, Hunan, Guizhou, Sichuan si in sudul Yunnanului.
 

Schisandra bicolor

 
Fructele, radacinile si tulpinile sunt folosite ca plante medicinale pentru a calma tusea si astmul, precum si pentru a rezolva sputa, pentru a consolida functia stomacului si pentru a trata urinarile spontane si nocturne, diareea cronica, dezinteria prelungita, spermatoreea si neurastenia. Planta creste in Zhejiang, Jiangxi, si Anhui.

Profita de luna iubirii. Ghiduri cu pana la 50% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016