Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua surori gemene, fermieri de succes de pe bancile facultatii

doua-surori-gemene-fermieri-de-succes-de-pe-bancile-facultatii

Reusind sa acceseze fonduri europene, cele doua surori din Oradea au pus pe picioare o ferma de animale, de care se ocupa in paralele cu studiile universitare.


La doar 21 de ani, surorile gemene Daniela si Denisa Buzle, din Oradea, sunt deja un exemplu de succes in afaceri in domeniul agriculturii, reusind sa managerieze o ferma de animale, in paralel cu studiile de la facultate.
 
Ambele sunt studente la Facultatea de Mediu din Oradea si nu au mai avut rabdare sa termine facultatea pentru a incepe sa isi asigure singure o sursa de venit, hotarandu-se sa isi infiinteze o ferma in care sa creasca animale.
 
Au crescut la tara, si si-au dorit sa continue sa se ocupe de cresterea animalelor. Astfel, au aplicat pentru un proiect european pe care au reusit sa-l caştige, primind fiecare o finantare de 40.000 de euro. Spun ca nu le-a fost usor, avand de infruntat multa birocratie, dar nu s-au sescurajat, iar in final au reusit sa isi duca la final demersul.
 
„La 20 de ani am accesat fonduri europene pentru sprijinirea tinerilor fermieri in valoare de 40.000 de euro, pe masura 112, instalarea tinerilor fermieri. Nu a fost uşor, birocratia este mare, dar tot efortul a meritat. Tata nu a fost de acord la inceput, dar am reusit sa-l convingem. Am primit banii, iar o buna parte din ei ii vom investi in achizitionarea de teren. Ferma trebuie sa se extinda in fiecare an, lucru care e si normal”, spun gemenele, care reusesc cu succes sa isi imparta timpul intre studiul pentru facultate si munca la ferma.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
In ferma cresc o mie de oi, cateva vaci si albine, avand si sprijinul parintilor. Ziua si-o incep la primele ore ale diminetii cand merg la piata pentru a-si vinde produsele lactate obtinute la ferma, dupa care se pregatesc sa mearga la cursuri, la facultate. In timpul saptamanii stau la Oradea, dar daca este nevoie de ele la tara, nici nu se pune problema sa nu mearga sa munceasca la ferma.
 
Ferma de la tara este una mare, dar fiecare dintre ele are partea ei si pe langa oi mai cresc si alte animale. Denisa are in proprietate aproape 200 de oi, 40 de familii de albine, 3 vaci si 2,5 hectare de teren, in timp ce Daniela se poate lauda cu aproximativ 800 de oi, 5 vaci şi 8 hectare de pamant.
Iarna, afacerea merge putin mai greu pentru ca  productia de lapte se opreste, iar consumul de furaje creste. „Intr-o zi in care oile nu pot fi scoase in camp, trec si 50 de baloti de fan“, explica Daniela Buzle.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016