Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fructe miraculoase care te pot imbogati

fructe-miraculoase-care-te-pot-imbogati

Goji, merisoare si aronia sunt cele trei fructe miraculoase pe care le poti folosi in dezvoltarea unei afaceri. Doar un singur kilogram din oricare aceste fructe se vinde cu peste 70 de lei. Iti propunem sa renunti la agricultura conventionala si sa cultivi arbusti de goji, merisoare sau aronia. Fructele fiecaruia dintre acestia au mare cautare si fac vanzari spectaculoase in intreaga lume.


Afla mai multe detalii despre cultivarea acestor fructe cu ajutorul ghidului complet "3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente, fiind unele dintre cele mai puternice antioxidante naturale din lume. Ca urmare, toti cei interesati de sanatate sunt potentiali clienti.
 
Spre exemplu, merisoarele sunt fructe magice care se gasesc din plin in muntii nostri, dar foarte rar in magazine sau piete. Asta pentru ca sunt foarte cerute la export. De ce sa nu profiti de aceasta oportunitate?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
In schimb, pentru fructele de Goji si Aronia, functioneaza importul. Ele au patruns doar de cativa ani pe piata romaneasca si arbustii se cultiva numai sporadic de o mana de intreprinzatori care au mirosit potentialul de afaceri al acestor fructe magice.
 

7 secrete ale fructelor de goji

1. Folosit inca din anul 475 in medicina traditionala ca remediu pentru diferite organe (inima, ficat, rinichi, ochi, stomac etc.) goji imbunatateste circulatia sangelui, ajuta vederea, intareste muschii si sistemul osos.
   
2. Fructele de goji reprezinta un puternic antioxidant, intarind sistemul imunitar si reducand efectele procesului de imbatranire
   
3. Goji este eficient in cure de slabire si combaterea celulitei
 
4. Continutul de germaniu din goji creste abilitatea corpului sa produca g-interferon. (un element important de care corpul are nevoie in lupta contra cancerului)
   
5. Consumul de goji stimuleaza producerea si reproducerea celulelor sangelui precum si regenerarea si vindecarea mai rapida a ranilor
 
6. Goji stimuleaza nivelul energetic si buna dispozitie, ajuta la imbunatatirea performantei sexuale si a fertilitatii   
 
7. Intareste oasele si ligamentele. Goji are un continut ridicat in minerale, in special calciu care protejeaza sanatatea oaselor
 

Afla mai multe detalii despre cultivarea acestor fructe cu ajutorul ghidului complet "3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

5 secrete ale merisorului  

1. Merisoarele au proprietati antiinflamatoare si antiinfectioase
 
2. Numeroase studii arata efectul preventiv al merisorului asupra cancerului de prostata
 
3. Sucul de merisor sau merisoarele uscate consumate zilnic ajuta la mentinea sanatatii si flexibilitatii vaselor de sange
 
4. Consumul de merisoare previne bolile cardiovasculare
 
5. Merisoarele inhiba si aparitia altor tipuri de cancer precum cel de piele, de san, leucemie
 
Merisorul nu se foloseste doar ca medicament sau in industria farmaceutica ci si pentru o stare generala buna, in gastronomie sau in cosmetica.

 

Superfructul antioxidant de milioane

Arbustul de aronia produce fructe ce contin de 15 ori mai multi antioxidanti decat afinele sau rodiile si sunt folosite pentru tratarea mai multor boli. Aronia este un remediu natural pentru pierderea memoriei, sindrom metabolic, diabet si cancer. De asemenea,  poti consuma aronia pentru sanatatea creierului. Aronia ajuta la scaderea glucozei si este benefica in cazul diabetului.
 
Diverse soiuri de Aronia pot creste si in Romania ca o cultura de fructe pentru consum propriu, in scopuri comerciale sau pur si simplu ca peisaj ornamental. Practic, avand in vedere beneficiile pentru sanatate si faptul ca este usor de intretinut, este recomandat ca oricine are un petec de pamant sa planteze cel putin cativa arbusti pentru consum propriu sau mai multi daca se gandeste sa valorifice fructele de Aronia.



Venituri estimate

Cu siguranta una dintre cele mai profitabile afaceri agricole este cultivarea arbustilor fructiferi. Sa nu uitam interesul crescut al publicului larg pentru produsele naturale, eco sau bio. Cultivarea acestor specii de arbusti fructiferi in sistem ecologic promite profituri substantiale si multiple oportunitati de dezvoltare. 
 


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016