Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Administratori din domeniul achizitiilor de legume si fructe, cercetati pentru o evaziune de 1,5 milioane de euro

administratori-din-domeniul-achizitiilor-de-legume-si-fructe-cercetati-pentru-o-evaziune-de-15-milioane-de-euro

Este vorba de cinci persoane din Giurgiu si Bucuresti, suspectate ca au efectuat operatiuni fictive vizand tranzactii cu legume si fructe.


 
In aceasta dimineata, politistii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, insotiti de mascati, au efectuat cinci perchezitii in zona localitatii Comana din Giurgiu si o alta perchezitie in Bucuresti, vizati fiind cinci administratori ai unor societati comerciale ce au ca obiect de activitate achizitiile de legume si fructe.
 
Cei cinci administratori sunt suspectati de politisti ca au efectuat operatiuni comerciale ilicite, in urma carora au cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 1,5 milioane de euro, prin evaziune fiscala.
 
Conform anchetatorilor, faptele s-au petrecut in perioada 2008-2014, timp in care cei cinci administratori care aprovizionau cu legume si fructe pietele din Giurgiu si din Capitala, au inregistrat in contabilitatea firmelor unele operatiuni fictive prin care s-au sustras de la plata unor taxe obligatorii catre bugetul de stat, taxe a caror valoare cumulata a ajuns la 1,5 milioane de euro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Descinderile din aceasta dimineata au avut loc la domiciliile suspectilor, cu aceeasi ocazie acestia fiind condusi pentru audieri la sediul IPJ Giurgiu, unde dau declaratii si la aceasta ora.
 
La finalul audierilor , nu este exclus ca impotriva celor cinci administratori sa fie luata masura retinerii pentur o perioada de 24 de ore, pentru ca apoi sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva, pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016