Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: Aplicatie gratuita pentru accesarea fondurilor europene in agricultura

afir-aplicatie-gratuita-pentru-accesarea-fondurilor-europene-in-agricultura

AFIR a lansat o aplicatie gratuita pentru accesarea fondurilor europene in agricultura. Cu ajutorul acesteia, comunicarea cu solicitantii si cu beneficiarii investitiilor finantate va fi mult mai usora.


"AFIR se afla si de data aceasta in avangarda digitalizarii actului administrativ, iar faptul ca o institutie care gestioneaza fondurile europene atat de necesare dezvoltarii mediului rural romanesc ofera o aplicatie dedicata pentru comunicarea cu publicul sau arata preocuparea noastra pentru performanta si pentru rezultate. 
 
Aceasta aplicatie face parte din noua noastra abordare de a informa prin instrumentele pe care oameni le folosesc cel mai frecvent. 
 
Interactiunea umana ramane importanta, vom continua sa avem si contact direct cu publicul, dar a utiliza instrumente digitale inseamna eficienta si, de ce nu, costuri mult mai reduse pentru noi si beneficiari. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Noua aplicatie mobila AFIR Info a venit din nevoia fireasca de a fi mai aproape de solicitantii si beneficiarii nostri cu care trebuie sa avem un parteneriat permanent", a precizat George Chirita, Directorul general al AFIR.
 
AFIR Info este un instrument de comunicare oficial al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale. Institutia este responsabila de implementarea tehnica si financiara a FEADR in Romania, prin care se transmit informatii oficiale cu privire la fondurile europene nerambursabile acordate pentru agricultura si dezvoltare rurala.
 
In acest sens, beneficiarii finantarilor nerambursabile pot verifica in aplicatie statusul proiectului. AFIR Info este prima aplicatie de acest gen la nivelul institutiilor publice centrale care gestioneaza fonduri europene. De asemenea, institutia transmite celor interesati sa trimita sugestii, opinii sau observatii privind aplicatia mobila.
 

AFIR Info

 
Cu ajutorul aplicatiei, persoanele interesate vor afla cele mai noi si importante informatii despre accesarea fondurilor europene gestionate de catre AFIR. De asemenea, vor fi notificati cu privire la cele mai noi anunturi despre lansarea sesiunilor pentru depunerea cererilor de finantare, fondurilor aferente submasurii respective si data limita de depunere.
 
Solicitantii si beneficiarii pot verifica atat statusul cererilor de finantare, cat si al cererilor de plata depuse la AFIR. In aplicatie au la indemana Rapoartele de selectie a cererilor de finantare depuse la AFIR sau firmele care ofera servicii de consultanta, de proiectare si recenzii publice ale acestora.
 
In plus, aplicatia este intuitiva si usor de utilizat. Persoanele isi pot crea cont prin introducerea adresei de e-mail si a parolei personale. Contul va asigura acces permanent la date precum: Cererile de finantare, profilul firmei de consultanta, ultimele comunicate de presa, ultimele informatii de interes public privind FEADR si AFIR.
 
AFIR Info aduce o noua experienta in ceea ce priveste relatiile cu publicul. Modulele de comunicare sunt structurate pentru a facilita aceasta interactiune. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta din aplicatie judetul pentru a avea acces imediat la datele de contact ale Oficiului judetean sau ale Centrului Regional de care apartin.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016