Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii romani pot spera la ingrasaminte mai ieftine

fermierii-romani-pot-spera-la-ingrasaminte-mai-ieftine

Fermierii pot spera la stoparea scumpirilor la inputuri, mai ales in ceea ce priveste ingrasamintele. Acestea sunt folosite frecvent in agricultura, iar pretul lor a ajuns si de patru ori mai mult fata de anii anteriori.


Primul pas catre independenta energetica a Romaniei, dar si a fermierilor romani este inceperea productiei de gaze naturale in cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia, a declarat Dan Motreanu, europarlamentar roman.
 
De asemenea, este primul proiect de exploatare a gazelor naturale din zona romaneasca a Marii Negre in ultimii 30 de ani, conform unui mesaj postat de oficialul roman pe pagina sa de Facebook. Primele gaze din Marea Neagra au fost livrate in Sistemul National de Transport.
 
"Inceperea productiei de gaze naturale in cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia reprezinta un pas important pentru dobandirea independentei energetice de catre Romania. Acest proiect va genera un miliard de metri cubi de gaze naturale anual. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Este primul proiect nou de exploatare a gazelor naturale din zona romaneasca a Marii Negre in ultimii 30 de ani. Recent, primele gaze din Marea Neagra au fost livrate in Sistemul National de Transport. 
 
Premierul Nicolae Ionel Ciuca si ministrul Energiei, Virgil Popescu, au participat la ceremonia de incepere a productiei de gaze naturale in cadrul Proiectului MGD, operationalizat de compania Black Sea Oil & Gas", conform europarlamentarului Dan Motreanu.
 
Prin continuarea proiectelor de exploatare a gazelor naturale din Marea Neagra, Romania face pasi catre independenta energetica. Totodata, cu ajutorul fondurilor europene tara noastra va investi in energia regenerabila, spune oficialul.
 
"Legea offshore permite continuarea proiectelor de  exploatare a gazelor naturale din Marea Neagra, cu perspective de a transforma Romania in exportator de gaze in urmatorii ani. 
 
Romania face astfel un nou pas pentru dobandirea independentei energetice, obiectiv care va atins prin mai multe proiecte declansate in ultimii ani. Romania va investi in energia regenerabila, avand acces la fonduri europene atat prin PNRR, cat si prin Fondul pentru Modernizare. 
 
Printr-o intelegere cu SUA, Romania va construi reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda. Tot in parteneriat cu SUA, in Romania va fi construita prima centrala cu mini reactor nuclear din Europa", a precizat europarlamentarul roman.
 

Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016