Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gainile Brahma. Beneficiile consumului de carne

gainile-brahma-beneficiile-consumului-de-carne

Carnea de la gainile Brahma se numara printre alimentele de originine animala cu cele mai mici riscuri, din punctul de vedere al consumului.


Avantajele consumului de carne provenita de la gainile Brahma, pentru sanatatea noastra, sunt deosebit de mari. Acest tip de carne este o sursa bogata de nutrienti si vitamine esentiale organismului uman; toate acestea au un rol major in a intari sistemul imunitar al corpului si a facilita procesele sale interne.
 
Aceasta este o sursa speciala de proteine, de calitate ridicata. Acest element e un nutrient esential, atat pentru crestere, cat si pentru dezvoltare, jucand de asemenea un rol special in a facilita pierderea in greutate la oamenii cu probleme de supraponderabilitate.
 
Carnea este o sursa de fosfor, un element mineral esential corpului uman. Acesta ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si oaselor, asigurand de asemenea functionarea corecta a rinichilor, ficatului si a sistemului nervos central.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Vitamina B6, prezenta in carne, joaca un rol crucial in formarea de molecule active. Procese complexe sunt legate de aceasta absorbtie; insuficienta ei poate sa duca la deteriorarea vaselor de sange.
 
De asemenea, alaturi de acidul nicotinic ajuta la pastrarea unui metabolism energetic corect. In plus, reduce riscurile unui atac de cord. La persoanele mai in varsta, proteinele prezente in pui vor ajuta impotriva slabirii oaselor. 
 
Chiar si 100 grame de piept de pui furnizeaza mai mult decat jumatate din necesarul zilnic de proteine.


 
Carnea de la gainile Brahma imbunatateste pofta de mancare. Continand zinc, acest aliment are si rolul de a mentine apetitul. Scade riscul artritei, datorita substantei minerale denumite seleniu. 
 
Imbunatateste sistemul imunitar uman si faciliteaza cresterea copiiilor; acest lucru se datoreaza in special faptului urmator – carnea de pui are o varietate de aminoacizi ce ajuta ca intreg sistemul copiiilor sa se dezvolte armonios si sanatos. 
 
Imbunatateste nivelul de testosteron. Aceasta carne de pui mai are un avantaj, pentru barbati – zincul din componenta sa ajute la reglarea nivelul corect de testosteron.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016