Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MDLPA: Cadastru gratuit pentru cetateni

mdlpa-cadastru-gratuit-pentru-cetateni

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara efectueaza lucrari de cadastru gratuit pentru cetateni in 2.375 de unitati administrative din tara, potrivit Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei.


"Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) desfasoara lucrari de inregistrare sistematica a proprietatilor in sistemul integrat de cadastru si carte funciara, gratuit pentru cetateni, in 2.375 de unitati administrativ-teritoriale (UAT), din totalul de 3.181. 
Pentru 478 dintre acestea, finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional (POR) 2014 – 2020, in timp ce lucrarile din celelalte UAT-uri sunt finantate din veniturile proprii ale ANCPI", se arata intr-un comunicat al MDLPA.
 
Pana la acest moment, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a finalizat lucrari de inregistrare sistematica a imobilelor la nivelul intregii localitati in 200 de unitati administrativ-teritoriale si in 23.582 de sectoare cadastrale.
 
Prin proiectul "Crestrea gradului de acoperire si incluziune a sistemului de inregistrare a proprietatilor in zonele rurale din Romania" au fost cadastrate 79 de comune din fonduri europene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Pana la data de 5 octombrie, ANCPI a deschis peste 6,2 milioane de noi carti funciare, gratuit pentru cetateni. Din totalul de 9,54 milioane de hectare de terenuri agricole au fost inregistrate in sistemul integrat de cadastru si carte funciara 7,24 milioane de hectare.
 
"Programul National de Cadastru si Carte Funciara (PNCCF) are drept scop inregistrarea, gratuita pentru cetateni, a tuturor imobilelor (terenuri si cladiri) din Romania in sistemul integrat de cadastru si carte funciara. Programul este finantat din veniturile proprii ale Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, din fonduri europene si din bugetul local al primariilor", se mai arata in comunicatul MDLPA.
 
ANCPI este beneficiarul proiectului major " Cresterea gradului de acoperire si incluziune a sistemului de inregistrare a proprietatilor in zonele rurale din Romania". In acest sens, proiectul continua obiectivul PNCCF, prin realizarea lucrarilor de inregistrare sistematica pentru 5.758.314 de hectare din 660 de UAT-uri situate in zonele rurale din tara.
 
In ceea ce priveste valoarea totala a proiectului, aceasta este de 312.891.155 de euro. Din aceasta suma, 265.957.482 de euro reprezinta fonduri externe nerambursabile de la UE si 46.933.673 de euro reprezinta cofinantare de la bugetul de stat.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016