Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Panouri fotovoltaice in ferme. Cum pot aplica fermierii

panouri-fotovoltaice-in-ferme-cum-pot-aplica-fermierii

In acest an, fermierii care vor sa-si instaleze panouri fotovoltaice pentru a-si asigura energia de care au nevoie pentru autoconsum, au posibilitatea unei finantari de la Ministerul Energiei, prin Fondul pentru Modernizare.


De asemenea, prin aceasta schema de energie se acorda un sprijin maximum de 500.000 euro/MW sau 1.000.000 euro/MW, in functie de capacitatea dorita.
 
In ceea ce priveste specialistii, acestia sfatuiesc fermierii sa depuna cat mai repede proiectele, pentru ca pe masura ce vor trece sesiunile de finantare, conditiile pentru acordarea sprijinului vor deveni din ce in ce mai greu de indeplinit.
 
"Pot aplica si fermierii pentru programul acesta pe Fondul de Modernizare. Chiar ii incurajez sa aplice, pentru ca pe masura ce trec sesiunile, programul devine tot mai exigent. Daca in sesiunea anterioara se putea depune si cu o firma nou infiintata, in urmatoarea sesiune trebuie capital propriu de 100.000 de lei, certificat de urbanism si asa mai departe. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
In urmatoarele sesiuni vom vorbi si de o harta, pentru ca retelele se aglomereaza si nu va mai putea oricine sa aplice, doar unele zone ale tarii unde exista disponibilitate de injectat energie in retea. Anul urmator se va restrange harta si vor putea sa aplice tot mai putini doritori", a explicat consultantul Nelutu Dogaru pentru AgroTV.
 
In conditiile in care societatea este nou infiintata, beneficiarul are nevoie de carte funciara, intabulare pe teren si superficie in favoarea societatii aplicante. In plus, capitalul in cadrul societatii trebuie sa fie de 100.000 de lei. Dovada depunerii documentelor se face pentru obtinierea ATR-ului (aviz tehnic de racordaren, n.r.), pentru avizul de la mediu, studiul de fezabilitate si cererea de finantare completata cu celelalte declaratii necesare.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016