Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul Femeia Antreprenor: Fonduri in valoare de 200.000 de lei/firma

programul-femeia-antreprenor-fonduri-in-valoare-de-200000-de-leifirma

Programul Femeia Antreprenor va fi lansat anul acesta de catre Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului. Firmele din mediul rural si urban, detinute de femei in proportie de cel putin 50%, vor putea beneficia de o finantare in valoare de 200.000 de lei.


"Femeia antreprenor se adreseaza entitatilor economice in care majoritar sunt femeile, situate atat in mediul urban, cat si in mediul rural. Sa speram ca conditiile vor fi cat se poate de facile. 
 
Trebuie sa tinem cont ca se vor depune proiecte, pentru ca la faza de depunere nu se face dovada cofinantarii, cofinantare de care avem nevoie si la Femeia Antreprenor; discutam de un sprijin financiar cuprins intre 85% si 95%", a precizat Andra Popescu pentru AgroTV.
 
Firmele beneficiare trebuie sa creeze cel putin doua locuri de munca cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, dupa intrarea in vigoare a acordului de finantare. Job-urile trebuie mentinute ocupate cel putin 12 luni de la momentul emiterii acordului de plata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
In ceea ce priveste acest an, bugetul alocat este de 200 de milioane de lei. MEAT estimeaza un numar de 1.000 de microintreprinderi si IMM-uri care vor beneficia de aceasta finantare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016