Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiect nou pentru Romania. Piata mondiala a produselor fabricate din lana de oaie va avea un nou lider

proiect-nou-pentru-romania-piata-mondiala-a-produselor-fabricate-din-lana-de-oaie-va-avea-un-nou-lider

Romania este pe cale sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata mondiala a produselor fabricate din lana de oaie.


In judetul Olt urmeaza sa se construiasca o fabrica uriasa de procesare a lanii. Aceasta va colecta materia prima de la toti oierii din tara.
 
"Proiectul este gandit sa rezolve o problema sistemica, problema care nu a fost rezolvata 30 de ani, pentru ca nu a existat o inchidere a lantului de la productia de lana la produsul final. 
 
Inainte de Revolutie exista o industrie foarte mare de procesare a lanii. (…) Ma intreaba foarte multi de ce nu se mai foloseste lana, iar intrebarea mea este de ce nu se mai foloseste sticla. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Ambele au disparut cam in aceeasi perioada, pentru ca a aparut poliesterul si plasticul. (…) Probabil putini stiu ca dintr-un kilogram de lana bruta mai raman 40-50% dupa spalare, deci pierderea este mare, in timp ce dintr-o tona de poliester produci o tona de produs finit.
 
Am ajuns la concluzia ca este nevoie si este posibil sa facem un proiect care sa acopere toata cantitatea de lana produsa in Romania, pentru ca necesarul de izolatie din lana de oaie este foarte mare. (…) Proiectul fabricii noi are in componenta mai multe linii de productie si mai multe produse care rezulta din lana. 
 
In afara de izolatie, din toate resturile si deseurile provenite din procesare vom face peleti pentru agricultura, ingrasamant bio 100%", a precizat Cristian Mercioniu pentru AgroTV.
 
Fabrica va fi realizata cu ajutorul sprjinului derulat de Ministerul Economiei. In ceea ce priveste investitia totala, aceasta se ridica la 35 de milioane de euro.
 
De asemenea, proiectul urmeaza sa creeze peste 200 de locuri de munca permanente si 1.000 de locuri de munca sezoniere, conform antreprenorului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016