Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Apicultorii mai pot depune cereri de subvenţii până pe 15 august
Termenul limită pentru depunerea de către apicultori a cererilor de plată pentru acţiunile realizate în anul 2009 şi care sunt prevăzute în Programul Naţional Apicol este 15 august 2009, anunţă Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.
Apicultorii nu pot solicita ajutor financiar în nume propriu, ci trebuie să se înscrie şi să depună cererea de sprijin, anual, la sediul formei asociative (asociaţii de crescători de albine, uniuni apicole, cooperative apicole, grupuri de producători etc) din care fac parte. Formele asociative depun cererea de plată a ajutorului financiar comunitar şi naţional, pe baza cererilor depuse de membrii săi, la centrele judeţene ale APIA şi al municipiului Bucureşti.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Pentru anul 2009, contribuţia financiară a Comisiei Europene este de 1.966.151 euro, iar valoarea sprijinului financiar de la bugetul de stat este de 6.652.471 lei. Acţiunile pentru care se acordă sprijin financiar sunt lupta contra varoozei, respectiv cumpărarea de mătci provenite din ferme de elită şi de multiplicare, roiuri la pachet, roiuri pe faguri şi familii de albine. Pentru prima acţiune se poate deconta preţul/costul fără TVA al medicamentelor şi produselor de combatere a varoozei, necesare tratamentului pentru întreg efectivul de albine deţinut de către beneficiar, iar pentru a doua acţiune se decontează preţul/costul fără TVA de achiziţie de mătci, roi la pachet, roi pe faguri şi familii de albine.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura