Autor: Redactia Agroromania
	Publicat  in: Stiri
	
 
	Inspectorii sanitari-veterinari au aplicat amenzi de 9,617 milioane de lei si au retras de la comercializare 10 tone de produse alimentare si peste 5,8 milioane de oua de consum, in urma unor controale.
	In perioada 27 noiembrie - 31 decembrie 2024 au fost efectuate controale in unitatile din industria alimentara, cu scopul de a asigura siguranta consumatorilor, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Sigurana Alimentelor.
	In cadrul actiunilor, inspectorii ANSVSA au verificat peste 7.000 de unitati autorizate sanitar veterinar si 830 de mijloace auto, in locuri precum supermarketuri, piete, abatoare, unitati de alimentatie publica, pensiuni si unitati de procesare a alimentelor. 
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
				Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
				Oferta Speciala
valabila 48h
			
			
		valabila 48h
	Inspectorii au urmarit in mod special prevenirea riscurilor de toxiinfectii alimentare si combaterea comertului ilegal cu produse din carne de porc provenite din zone de restrictie pentru PPA.
	In acest sens, rezultatele controalelor au fost:
	- amenzi in valoare totala de 9,617 milioane de lei 
	- s-au retras de la comercializare 10 tone de produse alimentare si 5.817.443 de oua de consum
	Au fost emise sanctiuni pentru nereguli privind depozitarea, etichetarea, manipularea si comercializarea produselor alimentare in conditii necorespunzatoare de igiena.
	"Datorita eforturilor depuse de echipele de control, nu au fost raportate cazuri de toxiinfectii alimentare in aceasta perioada, ceea ce reprezinta un rezultat excelent al actiunilor noastre de protejare a sanatatii publice", a declarat Alexandru Bociu, presedintele ANSVSA.
	In plus, ANSVSA supravegheaza in permanenta operatorii din industria alimentara, prin derularea activitatilor specifice, pentru a asigura cetatenilor un comert cu alimente sigure, contribuind la protejarea sanatatii publice.
	Consumatorii sunt incurajati sa fie atenti la produsele pe care le achizitioneaza. De asemenea, acestia sunt sfatuiti sa verifice etichetele si conditiile de pastrare ale acestora, pentru a se asigura ca respecta standardele de siguranta alimentara.

Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
  
	Urmareste-ne pe Google News


 
				 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
							 
	
 
					 
					 
					


 RSS Flux RSS 2.0
 RSS Flux RSS 2.0 Sitemap XML
 Sitemap XML
