Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Sa-i dam padurii cel putin cat ne-a dat ea noua
A treia etapa a workshop-ului dedicat metodologiei de inventariere si cartare a terenurilor degradate, in vederea reabilitarii ecologice si infiintarii retelei nationale de perdele forestiere de protectie, a avut loc la finele saptamanii trecute, la Focsani.
Evenimentul, care se inscrie in manifestarile dedicate "Lunii Plantarii Arborilor" (15 Martie - 15 Aprilie), a reunit la aceeasi masa specialisti de marca din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MADPR), Departamentul Paduri, Regiei Nationale a Padurilor (RNP) - Romsilva, Consiliului Judetean Vrancea, Prefecturii Vrancea s.a.
Din partea Facultatii de Silvicultura Suceava, conf. dr. ing. Ovidiu Iacobescu a facut o interesanta expunere in ceea ce priveste cartarea terenurilor degradate, folosind imagini digitale. Ample prezentari ce au nascut vii discutii pe tematica reuniunii, au mai facut: ing. Petrica Tudosa, directorul Directiei Silvice (DS) Vrancea - Aspecte semnificative privind regenerarea padurilor in Judetul Vrancea; Dr. ing. Emil Untaru, I.C.A.S. - Realizari si perspective in impadurirea terenurilor degradate; Dr. ing. Cristinel Constandache, I.C.A.S. - Necesitati si perspective pe linia infiintarii perdelelor forestiere de protectie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Cronica Romana
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News