Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

15-24 ianuarie: Expoziţia internaţională pentru industrie alimentară, agricultură şi horticultură "Săptămâna Verde" - Berlin


România va participa, în perioada 15 – 24 ianuarie 2010, cu un pavilion naţional la cea de-a 75-a ediţie a Expoziţiei internaţionale pentru industrie alimentară, agricultură şi horticultură „Săptămâna Verde”, care se va organiza la Berlin.
Delegaţia României va fi condusă de Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Acesta va participa la întâlnirea internaţională a Miniştrilor Agriculturii, la discuţia plenară privind „Agricultura şi Schimbări Climatice” şi la summit-ul Miniştrilor Agriculturii 2010, pe acelaşi subiect.

Cu această ocazie, delegaţia MADR va prezenta mediului de afaceri german oportunităţile de investiţii în România. Sâmbătă, 16 ianuarie, este declarată Ziua României, potrivit organizatorilor.

Ministerul Agriculturii a rezervat, în cadrul expoziţiei, o suprafaţă de 165 mp, în care firme romaneşti de profil vor expune o gamă diversificată de produse agroalimentare, cum ar fi: miere şi produse apicole, vinuri, palinca, fructe, tincturi de plante, brânzeturi, conserve de legume si fructe, produse de panificaţie, magiun.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Participarea ţării noastre la acest eveniment constituie o bună oportunitate pentru firmele româneşti de a promova cele mai reprezentative produse agroalimentare şi de a dezvolta noi relaţii comerciale, cu impact pozitiv asupra creşterii exporturilor pe pieţele internaţionale.

Târgul internaţional de la Berlin este inclus în Programul de participare la târguri şi expoziţii internaţionale în anul 2010, cu finanţare de la bugetul de stat, administrat de Ministerul Economiei, Comerţului, şi Mediului de Afaceri, prin care sunt suportate cheltuielile pentru închirierea şi amenajarea spaţiului expoziţional.

Expoziţia internaţională ‘’Săptămâna Verde’’ este considerată cel mai mare eveniment de specialitate în domeniul alimentar şi agricol din Europa, în anul 2009 participând 1.500 de expozanţi din 56 de ţări, din care 33 de ţări cu pavilioane naţionale, printre care s-a numărat şi România. Începând cu ediţia din 2003, România a fost prezentă an de an, cu pavilion naţional.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016