Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Romania reprezentata la Saptamana Verde de la Berlin de 10 producatori autohtoni
Manifestarea este cea mai importanta expozitie din lume, destinata produselor alimentare.
Zece producatori din Romania vor participa la Expozitia internationala „Saptamana verde” de la Berlin, care va avea loc in perioada 16-25 ianuarie 2015.
Numarul producatorilor romani prezenti anul acesta este mai mic comparativ cu 2013, cand Romania a fost reprezentata la „Saptamana verde” de la Berlin de peste 20 de producatori.
Anul acesta, la expozitie vor fi prezenti Distileria Voica, Lactostar Distribution, Chise Florian, Radu Razvan Iulian, Prodafum, Rosesabrini, Lactate Bradet, Toto SRL, Sonimpex Topoloveni, Stauder Iozsef Gyula si Zimbria.
Astfel, vizitatorii celei de-a 89-a editii a expozitiei „Saptamana verde” de la Berlin se vor putea delecta cu produse traditionale din carne, cum sunt toba si pastrama, zacusca si branzeturi romanesti, alaturi de vinuri, palinca, uleiuri sau gemuri, cum este magiunul de prune Topoloveni, dulceturi de dovleac si de harbuz din Bucovina si produse de patiserie din tara noastra.
„Produsele noastre sunt 100% naturale, nu contin aditivi si sunt afumate cu lemn de esenta tare. Carnea nu este injectata cu nici o substanta”, spune Agnes Stauder, care duce mai departe afacerea inceputa de familia ei in 1939 si se prezinta la „Saptamana verde” de la Berlin cu toba si pastrama.
Chise Florian din Oradea va duce la „Saptamana verde” de la Berlin palinca de pere, mere, gutui sau caise sub brandul „Tramuta”. De la expozitie nu vor lipsi nici toba, jumarile, ceafa crud uscata sau costita afumata din carne de porc din rasa mangalita, produse in Maramures, sau caltabosul cu orez, mititeii, toba de casa, lebarul, jambonul cu os afumat din Muntenia.
De la „Saptamana verde” de la Berlin nu vor lipsi nici reprezentantii Ministerului Agriculturii din Romania si ai Oficiului National al Viei si Produselor Vitivinicole.
„Saptamana Verde” este cea mai importanta expozitie internationala din lume in domeniul alimentar, al agriculturii si horticulturii, fiind si punctul de origine pentru Forumul Global pentru Alimentatie si Agricultura. Producatorii din intreaga lume vin la „Saptamana Verde” de la Berlin pentru a testa produse alimentare pe piata si produse de lux si pentru a-si consolida imaginea.
Numarul producatorilor romani prezenti anul acesta este mai mic comparativ cu 2013, cand Romania a fost reprezentata la „Saptamana verde” de la Berlin de peste 20 de producatori.
Anul acesta, la expozitie vor fi prezenti Distileria Voica, Lactostar Distribution, Chise Florian, Radu Razvan Iulian, Prodafum, Rosesabrini, Lactate Bradet, Toto SRL, Sonimpex Topoloveni, Stauder Iozsef Gyula si Zimbria.
Astfel, vizitatorii celei de-a 89-a editii a expozitiei „Saptamana verde” de la Berlin se vor putea delecta cu produse traditionale din carne, cum sunt toba si pastrama, zacusca si branzeturi romanesti, alaturi de vinuri, palinca, uleiuri sau gemuri, cum este magiunul de prune Topoloveni, dulceturi de dovleac si de harbuz din Bucovina si produse de patiserie din tara noastra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
„Produsele noastre sunt 100% naturale, nu contin aditivi si sunt afumate cu lemn de esenta tare. Carnea nu este injectata cu nici o substanta”, spune Agnes Stauder, care duce mai departe afacerea inceputa de familia ei in 1939 si se prezinta la „Saptamana verde” de la Berlin cu toba si pastrama.
Chise Florian din Oradea va duce la „Saptamana verde” de la Berlin palinca de pere, mere, gutui sau caise sub brandul „Tramuta”. De la expozitie nu vor lipsi nici toba, jumarile, ceafa crud uscata sau costita afumata din carne de porc din rasa mangalita, produse in Maramures, sau caltabosul cu orez, mititeii, toba de casa, lebarul, jambonul cu os afumat din Muntenia.
De la „Saptamana verde” de la Berlin nu vor lipsi nici reprezentantii Ministerului Agriculturii din Romania si ai Oficiului National al Viei si Produselor Vitivinicole.
„Saptamana Verde” este cea mai importanta expozitie internationala din lume in domeniul alimentar, al agriculturii si horticulturii, fiind si punctul de origine pentru Forumul Global pentru Alimentatie si Agricultura. Producatorii din intreaga lume vin la „Saptamana Verde” de la Berlin pentru a testa produse alimentare pe piata si produse de lux si pentru a-si consolida imaginea.
Autor:
Florescu George
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News