Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania reprezentata la Saptamana Verde de la Berlin de 10 producatori autohtoni

romania-reprezentata-la-saptamana-verde-de-la-berlin-de-10-producatori-autohtoni

Manifestarea este cea mai importanta expozitie din lume, destinata produselor alimentare.


Zece producatori din Romania vor participa la Expozitia internationala „Saptamana verde” de la Berlin, care va avea loc in perioada 16-25 ianuarie 2015.
 
Numarul producatorilor romani prezenti anul acesta este mai mic comparativ cu 2013, cand Romania a fost reprezentata la „Saptamana verde” de la Berlin de peste 20 de producatori.
 Anul acesta, la expozitie vor fi prezenti Distileria Voica, Lactostar Distribution, Chise Florian, Radu Razvan Iulian, Prodafum, Rosesabrini, Lactate Bradet, Toto SRL, Sonimpex Topoloveni, Stauder Iozsef Gyula si Zimbria.
 
Astfel, vizitatorii celei de-a 89-a editii a expozitiei „Saptamana verde” de la Berlin se vor putea delecta cu produse traditionale din carne, cum sunt toba si pastrama, zacusca si branzeturi romanesti, alaturi de vinuri, palinca, uleiuri sau gemuri, cum este magiunul de prune Topoloveni, dulceturi de dovleac si de harbuz din Bucovina si produse de patiserie din tara noastra.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Produsele noastre sunt 100% naturale, nu contin aditivi si sunt afumate cu lemn de esenta tare. Carnea nu este injectata cu nici o substanta”, spune Agnes Stauder, care duce mai departe afacerea inceputa de familia ei in 1939 si se prezinta la „Saptamana verde” de la Berlin cu toba si pastrama.
 
Chise Florian din Oradea va duce la „Saptamana verde” de la Berlin palinca de pere, mere, gutui sau caise sub brandul „Tramuta”. De la expozitie nu vor lipsi nici toba, jumarile, ceafa crud uscata sau costita afumata din carne de porc din rasa mangalita, produse in Maramures, sau caltabosul cu orez, mititeii, toba de casa, lebarul, jambonul cu os afumat din Muntenia.
 
De la „Saptamana verde” de la Berlin nu vor lipsi nici reprezentantii Ministerului Agriculturii din Romania si ai Oficiului National al Viei si Produselor Vitivinicole.
 
„Saptamana Verde” este cea mai importanta expozitie internationala din lume in domeniul alimentar, al agriculturii si horticulturii, fiind si punctul de origine pentru Forumul Global pentru Alimentatie si Agricultura. Producatorii din intreaga lume vin la „Saptamana Verde” de la Berlin pentru a testa produse alimentare pe piata si produse de lux si pentru a-si consolida imaginea.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016