
Cele aproximativ 15 restaurante prezente la festival acopera toate gusturile si pretentiile culinare, de la mancarea traditional romaneasca si pana la cea italieneasca, ungureasca, sau chiar indiana.
Producatorii de alimente ecologice sunt prezenti la festival cu produsele lor, alaturi de producatorii slow food din toata tara. Spectacolul culinar se va intregi prin prezenta maestrilor culinari celebri care vor pregati retete delicioase.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Tot in cadrul festivalului organizatorii si-au propus sa prepare cel mai lung tort si cel mai lung muschi impletit de la noi din tara. Zona de tasting va oferi vizitatorilor posibilitatea de a degusta diverse produse alimentare ecologice, traditionale sau preparate pe loc de partenerii festivalului.
Ce este conceptul Slow Food?
Evident, slow food s-a nascut ca reactie la fast food. Revolutia slow fooda inceput in anul 1986, in Italia, initial ca reactie la expansiunea retelelor de restaurante fast-food. Miscarea de protest s-a transformat rapid intr-un fenomen socio-cultural, care promoveaza alimentele ecologice, produsele traditionale si o educatie a gustului.
In prezent, miscarea are peste 80.000 de adepti, in 122 de tari.

Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News