Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

16-19 octombrie: Bucharest Food Festival


In perioada 16-19 octombrie se va desfasura, in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii, prima editie a Bucharest Food Festival. Pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati organizatorii vor promova conceptul de slow food in idea de a redescoperi placerea de a manca.

Cele aproximativ 15 restaurante prezente la festival acopera toate gusturile si pretentiile culinare, de la mancarea traditional romaneasca si pana la cea italieneasca, ungureasca, sau chiar indiana.
Producatorii de alimente ecologice sunt prezenti la festival cu produsele lor, alaturi de producatorii slow food din toata tara. Spectacolul culinar se va intregi prin prezenta maestrilor culinari celebri care vor pregati retete delicioase.

Tot in cadrul festivalului organizatorii si-au propus sa prepare cel mai lung tort si cel mai lung muschi impletit de la noi din tara. Zona de tasting va oferi vizitatorilor posibilitatea de a degusta diverse produse alimentare ecologice, traditionale sau preparate pe loc de partenerii festivalului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ce este conceptul Slow Food?
Evident, slow food s-a nascut ca reactie la fast food. Revolutia slow fooda inceput in anul 1986, in Italia, initial ca reactie la expansiunea retelelor de restaurante fast-food. Miscarea de protest s-a transformat rapid intr-un fenomen socio-cultural, care promoveaza alimentele ecologice, produsele traditionale si o educatie a gustului.

In prezent, miscarea are peste 80.000 de adepti, in 122 de tari.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016