Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
16-19 octombrie: Bucharest Food Festival
In perioada 16-19 octombrie se va desfasura, in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii, prima editie a Bucharest Food Festival. Pe o suprafata de peste 5.000 de metri patrati organizatorii vor promova conceptul de slow food in idea de a redescoperi placerea de a manca.
Cele aproximativ 15 restaurante prezente la festival acopera toate gusturile si pretentiile culinare, de la mancarea traditional romaneasca si pana la cea italieneasca, ungureasca, sau chiar indiana.
Producatorii de alimente ecologice sunt prezenti la festival cu produsele lor, alaturi de producatorii slow food din toata tara. Spectacolul culinar se va intregi prin prezenta maestrilor culinari celebri care vor pregati retete delicioase.
Tot in cadrul festivalului organizatorii si-au propus sa prepare cel mai lung tort si cel mai lung muschi impletit de la noi din tara. Zona de tasting va oferi vizitatorilor posibilitatea de a degusta diverse produse alimentare ecologice, traditionale sau preparate pe loc de partenerii festivalului.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Ce este conceptul Slow Food?
Evident, slow food s-a nascut ca reactie la fast food. Revolutia slow fooda inceput in anul 1986, in Italia, initial ca reactie la expansiunea retelelor de restaurante fast-food. Miscarea de protest s-a transformat rapid intr-un fenomen socio-cultural, care promoveaza alimentele ecologice, produsele traditionale si o educatie a gustului.
In prezent, miscarea are peste 80.000 de adepti, in 122 de tari.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura