Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

17 aprilie, ULTIMII BANI pentru modernizarea exploatatiilor agricole

17-aprilie-ultimii-bani-pentru-modernizarea-exploatatiilor-agricole

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat ca in data de 17 aprilie va avea loc deschiderea ultimei sesiuni de depunere a proiectelor pentru masurile 121 "Modernizarea exploatatiilor agricole" si 313 "Incurajarea activitatilor turistice" in cadrul careia vor fi alocate toate fondurile disponibile aferente perioadei de programare 2007 - 2013 pentru aceste doua masuri.


Calendarul estimativ actualizat de organizare a sesiunilor de depunere a proiectelor din cadrul PNDR pentru anul 2012 poate fi consultat la aceasta adresa.
Pentru masura 121, in cadrul alocarii totale disponibile pentru sesiunea care se va desfasura in perioada 17 aprilie - 31 mai a.c, vor fi stabilite alocari distincte pentru investitiile in vederea implementarii standardelor privind nitratii si laptele crud, care pot fi realizate pana la data de 14.10.2013 pentru standardul privind nitratii si respectiv 31.12.2014 pentru standardul privind laptele crud.

De asemenea, in cadrul sumei totale a masurii 121 este prevazuta o alocare distincta pentru fermierii beneficiari ai masurii 141 - "Sprijinirea exploatatiilor de semi-subzistenta" care doresc sa realizeze investitii in exploatatii in cadrul masurii 121 - "Modernizarea exploatatiilor agricole".

In ceea ce priveste masura 313 "incurajarea activitatilor turistice", pentru care sesiunea de depunere a proiectelor se va desfasura in perioada 17 aprilie - 16 mai 2012, dorim sa facem cunoscut potentialilor beneficiari ca in urma solicitarii Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Comisia Europeana a agreat, cresterea intensitatii sprijinului public nerambursabil pana la 85% din totalul cheltuielilor eligibile si cresterea plafonului la 100.000 Euro/ proiect pentru investitiile in agroturism, precum si cresterea intensitatii sprijinului public nerambursabil pana la 85% din totalul cheltuielilor eligibile cu un plafon de 200.000 Euro/ proiect in cazul proiectelor de investitii in activitati recreationale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Modificarile aferente masurii 313 aplicabile pentru aceasta sesiune urmaresc stimularea dezvoltarii turismului rural prin extinderea ariei de aplicabilitate pentru realizarea de investitii noi in structuri de primire turistice, dar si printr-o mai buna directionare a sprijinului, tinandu-se cont de potentialul turistic al zonelor asa cum a fost identificat prin intermediul Planului de Amenajare a Teritoriului National (PATN), Sectiunea - zone cu resurse turistice, aprobat prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 142/2008 cu completarile si modificarile ulterioare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016