Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fonduri europene iunie 2013: Cand si de unde pot fi descarcate proiectele model pentru accesarea fondurilor prin masura 121

fonduri-europene-iunie-2013-cand-si-de-unde-pot-fi-descarcate-proiectele-model-pentru-accesarea-fondurilor-prin-masura-121

Din 25 iunie si pana pe 31 iulie, fermierii pot accesa fonduri europene prin masura 121 - modernizarea exploatatiilor agricole. Este vorba despre o sesiune de depunere dedicata in special fermelor de familie, insa cu un coeficient de minim 2 UDE (Unitatea de dimensiune economica - exprima dimensiunea unei exploatatii agricole determinata pe baza marjei brute standard a exploatatiei)


Pentru a veni in sprijinul fermierilor interesati sa acceseze aceasta masura, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pune la dispozitia potentialilor beneficiari, cu titlu gratuit, proiecte model si informatii documentate tehnic pentru ferme de legume in camp si in spatii protejate, ferme de vaci de lapte, ferme de crestere si ingrasare porcine si ferme de gaini ouatoare.

Proiectele model vor putea fi descarcate din 25 iunie, adica din prima zi a sesiunii de depunere. 
 
"Asa cum am anuntat, in luna iunie vom deschide o sesiune speciala pentru accesarea fondurilor europene si anume fonduri europene pentru ferme de familie. Marti, 25 iunie, cele sase proiecte tip pe care le-am anuntat vor fi publicate spre consultare pe site-ul institutiilor care acceseaza fonduri europene, Autoritatea de Management si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, urmand ca fermierii, dupa ce-si elaboreaza proiectele, sa poata sa depuna pentru acest sprijin de 50.000 de euro nerambursabil. Venim si cu facilitatea de creare a acelui fond de creditare pentru a acoperi si partea de co-finantare", a precizat ministrul agriculturii, Daniel Constantin. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Beneficiarii vor putea opta intre sase proiecte tip: pentru ferma de vaci destinata productiei de lapte - maximum 20 de capete; ferma de legume in camp - maximum 2 de hectare; ferma de legume in spatii protejate - cel mult 1000 de metri patrati; livada de pomi si arbusti fructiferi - maximum 5 hectare; ferma pentru cresterea de pasari - maximum 4.000 de capete; ferme de crestere si ingrasare porci - maximum 100 de capete.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016