Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Stiri

Din 25 iunie si pana pe 31 iulie, fermierii pot accesa fonduri europene prin masura 121 - modernizarea exploatatiilor agricole. Este vorba despre o sesiune de depunere dedicata in special fermelor de familie, insa cu un coeficient de minim 2 UDE (Unitatea de dimensiune economica - exprima dimensiunea unei exploatatii agricole determinata pe baza marjei brute standard a exploatatiei)
Pentru a veni in sprijinul fermierilor interesati sa acceseze aceasta masura, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pune la dispozitia potentialilor beneficiari, cu titlu gratuit, proiecte model si informatii documentate tehnic pentru ferme de legume in camp si in spatii protejate, ferme de vaci de lapte, ferme de crestere si ingrasare porcine si ferme de gaini ouatoare.
Proiectele model vor putea fi descarcate din 25 iunie, adica din prima zi a sesiunii de depunere.
Proiectele model vor putea fi descarcate din 25 iunie, adica din prima zi a sesiunii de depunere.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Asa cum am anuntat, in luna iunie vom deschide o sesiune speciala pentru accesarea fondurilor europene si anume fonduri europene pentru ferme de familie. Marti, 25 iunie, cele sase proiecte tip pe care le-am anuntat vor fi publicate spre consultare pe site-ul institutiilor care acceseaza fonduri europene, Autoritatea de Management si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, urmand ca fermierii, dupa ce-si elaboreaza proiectele, sa poata sa depuna pentru acest sprijin de 50.000 de euro nerambursabil. Venim si cu facilitatea de creare a acelui fond de creditare pentru a acoperi si partea de co-finantare", a precizat ministrul agriculturii, Daniel Constantin.
Beneficiarii vor putea opta intre sase proiecte tip: pentru ferma de vaci destinata productiei de lapte - maximum 20 de capete; ferma de legume in camp - maximum 2 de hectare; ferma de legume in spatii protejate - cel mult 1000 de metri patrati; livada de pomi si arbusti fructiferi - maximum 5 hectare; ferma pentru cresterea de pasari - maximum 4.000 de capete; ferme de crestere si ingrasare porci - maximum 100 de capete.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News