Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost aprobata ordonanta de infiintare a Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale

a-fost-aprobata-ordonanta-de-infiintare-a-agentiei-pentru-finantarea-investitiilor-rurale

Aceasta va prelua atributiile Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, care se va desfiinta in scurt timp.


La jumatatea acestei saptamani, afost aprobata in sedinta de guvern ordonanta referitoare la reorganizarea APDRP, ordonanta care prevede desfiintarea acestei agentii, in paralel cu infiintarea Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, care ii ca prelua atributiile.
 
Conform ordonantei aprobate miercuri, Agenţia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, va avea ca principala atributie implementarea tehnica si financiara a Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala prin Programul National de Dezvoltare Rurala pentru perioada 2014-2020. De asemenea, agentia va prleua atributiile ce decurg din functiile de implementare tehnica, plata si monitorizare pentru Programul National de Dezvoltare Rurala 2007-2013 si atributiile de raportare, recuperare debite, precum si cea de monitorizare ex-post a Agentiei pentru Programul SAPARD
 
Totodata in actul normativ se precizeaza ca reorganizarea este motivata prin faptul ca „in perioada 2014-2020 Romania va fi beneficiara unor importante alocari financiare de la Uniunea Europeana, fapt ce impune luarea tuturor masurilor necesare pentru a asigura o capacitate ridicata de absorbtie a acestor fonduri”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
 Noua Agentie va avea in componenta  8 centre regionale pentru finantarea investitiilor rurale, fara personalitate juridica, la care vor fi arondate judetele constituite in regiunile de dezvoltare rurala, cu exceptia Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 8 Bucuresti-Ilfov, care are arondate judetele Ilfov, Calarasi si Ialomita, precum si municipiul Bucuresti. Centrele regionale urmeaza a fi conduse de un director general adjunct si de un director, numiti prin decizia directorului general, pe baza de examen sau concurs, in conditiile prevazute de lege.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016