Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost stabilita valoarea avansurilor la ajutoarele pentru depozitarea privata a carnii de porc

a-fost-stabilita-valoarea-avansurilor-la-ajutoarele-pentru-depozitarea-privata-a-carnii-de-porc

Sprijinul financiar se implementeaza de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si reteaua sa teritoriala.


In sedinta Guvernului din 2 iunie 2016 a fost aprobata o Hotarare care stabileste valoarea totala a ajutorului financiar in avans pentru depozitarea privata a carnii de porc.
 
Astfel, valoarea totala a ajutorului este in limita sumei de 309.500 euro, se acorda ca sprijin din Fondul European de Garantare Agricola – FEGA si se prefinanteaza din sumele alocate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe anul 2016 din venituri din privatizare.
 
De acest ajutor financiar beneficiaza persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si familiale si/sau persoanele juridice, platitoare de TVA, care indeplinesc conditiile prevazute de legislatia europeana in domeniu, mai precis de Regulamentul (CE) nr.826/2008 al Comisiei. – de stabilire a normelor comune de acordare a ajutorului pentru depozitarea privata a anumitor produse agricole.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ajutorul se acorda pentru cererile depuse in perioada 4 ianuarie – 3 februarie 2016. Cererile depusese raporteaza la o perioada de depozitare de 90 zile. Fiecare cerere trebuie sa se refere doar la una din categoriile de produse aflate in Anexa şi trebuie sa acopere o cantitate minima de cel putin 10 tone produse dezosate şi cel putin 15 tone pentru celelalte produse.
 
Sprijinul financiar se implementeaza de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura si reteaua sa teritoriala.
 
APIA va pune la dispozitia solicitantilor formularistica si documentatia necesara aplicarii corecte a masurii de acordare a ajutorului pentru depozitarea privata a carnii de porc si elaboreaza metodologia de aplicare a masurii şi ghidul solicitantului. Acestea vor fi afisate pe site-ul oficial al APIA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016