Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acciza zero pentru micii producatori de vin

acciza-zero-pentru-micii-producatori-de-vin

Avand in vedere numeroasele intrebari primite de la cetateni, prefectul Eugeniu Avram a initiat aceasta discutie cu participarea reprezentantilor Directiei Judetene de Accize si Operatiuni Vamale, Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Centrului de Consultanta Agricola si Asociatiei Producatorilor Traditionali, cu scopul de a se informa si de a elabora un plan de actiune in vederea clarificarii obligatiilor legale ce revin producatorilor de vin din judet in baza Ordonantei de Urgenta 15/2012, anunta Prefectura Satu-Mare.


In urma discutiilor a reiesit ca potrivit prevederilor Legii viei si vinului doar producatorii de vin obtinut din strugurii din soiurile nobile intra sub incidenta obligatiilor de inregistrate la DJAOV, pana in prezent fiind depuse declaratii de 30 de producatori individuali si 6 societati comerciale de pe raza judetului Satu Mare.

Un aspect pe care toti cei care intra sub incidenta OG 15/1012, gospodarii individuale sau societati comerciale, trebuie sa il retina este faptul ca au obligatia de a se inregistra, insa acciza pentru productia de vin de pana la 1.000 hectolitri este zero.

Prefectul Eugeniu Avram a cerut reprezentantilor institutiilor care au participat la intalnire organizarea in judet, acasa la producatori, de sesiuni de informare a tuturor persoanelor interesate in cadrul carora sa se poata oferi raspunsuri la neclaritatile oamenilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Datele si locul de desfasurare a acestor sesiuni de informare vor fi anuntate prin intermediul primariilor din zonele in care sunt producatori de vin din soiurile nobile de vita de vie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016