Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Achim Irimescu va avea o prima intalnire cu comisarul european pentru Agricultura

achim-irimescu-va-avea-o-prima-intalnire-cu-comisarul-european-pentru-agricultura

Intalnirea ar urma sa aiba loc la Bruxelles, pe 18 ianuarie, unul din subiectele principale dezbatute fiind conditiile artificiale in absorbtia fonduriloreuropene.


Prezent in studioul unei emisiuni la TVR 2, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a anuntat ca una dintre prioritatile sale pentru acest an este simplificarea procedurilor pe care trebuie sa le urmeze fermierii pentru a ajunge sa acceseze fonduri.
 
Aceasta, pentru ca birocratia continua sa fie o problema majora in agricultura, dupa cum considera ministrul, o mare parte din vina apartinand autoritatilor romane care au complicat inutil lucrurile.
 
„Din pacate, birocratia  am mostenit-o. Sigur, este o componenta europeana destul de stufoasa, dar pe de alta parte noi am reusit sa adaugam multa birocratie. In aceasta perioada am constituit grupuri de lucru si analizam de la nivel de expert din teritoriu, de la Agentia de Plati si beneficiari si dupa aceea centralizam pentru a simplifica foarte mult lucrurile”, a declarat ministrul in cadrul emisiunii televizate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Acesta va fi si unul din subiectele principale pe care Achim Irimescu le va dicuta in cadrul primei intalniri pe care o va avea cu Phil Hogan, comisarul european pentru Agricultura.
 
Intalnirea ar urma sa aiba loc pe data de 18 ianuarie la Bruxelles, dupa cum a anuntat ministrul in cadrul aceleiasi emisiuni. „Deja pe 18 ianuarie merg la Bruxelles, ma voi intalni cu comisarul pentru agricultura Phil Hogan. Unul dintre punctele de discutie sunt conditiile artificiale, a caror creare a condus la pierderea multor proiecte”, a anuntat acesta.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016