Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adrian Rădulescu: Lumea bancară se întoarce spre agricultură şi acesta este un mare eveniment


O cuprinzătoare expoziţie de maşini şi utilaje agricole a fost deschisă vineri sub genericul 'INTEGRA 2011' în municipiul Bacău. Evenimentul, care a inaugurat neoficial Centrul de afaceri ridicat în cursul ultimului an, prin finanţare europeană şi cofinanţare locală, se constituie într-o iniţiativă a companiei MAP - Maşini Agricole Performante, importatorul unic al Grupului german Same Deutz-Fahr, care a adus drept parteneri de organizare firma Global Bussines Management - GBM, lider în Romania în domeniul consultanţei şi soluţiilor integrate, banca Intesa Sanpaolo, compania SiloSistem, profilată pe construcţia de sisteme de stocare a cerealelor, şi compania de asigurări în agricultură FATA.
'Este pentru prima dată în România când o firmă care vinde maşini şi utilaje s-a integrat într-un proiect cu o bancă, un consultant şi un asigurator, iar fermierii nu trebuie să mai caute maşini şi utilaje, sfătuitori şi bani, ci doar să fie atenţi şi receptivi la ceea ce li se oferă prin această manifestare, unde pot găsi, pe lângă cele mai performante produse din domeniu, şi soluţii de consultanţă specializată în agricultură şi mai ales de finanţare', a declarat pentru AGERPRES Adrian Rădulescu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prezent la inaugurare.

Potrivit acestuia, "lumea bancară se întoarce spre agricultură şi acesta este un eveniment mare. S-au terminat creditele cu buletinul, imobiliarele, iar băncile se îndreaptă încet, dar în mod cert spre zonele în care se produce mâncarea, căci viitorul şi în afacerile financiare este al agriculturii'.

'Toţi cei ce vor miza inteligent pe agricultură - bănci, investitori, fermieri - vor avea de câştigat', a precizat, la rândul său, pentru AGERPRES, deputatul Mihai Banu, menţionând în context că 'petrolul nu va mai fi pe primul loc nu peste multă vreme, dar agricultura va deveni esenţială'.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

'Fermierii pot găsi în perioada acestei expoziţiei, cea mai complexă deschisă în zona Moldovei, soluţii viabile de achiziţionare în afara fondurilor europene, între care finanţarea cu avans zero, cu plata după strângerea recoltei ori leasing atractiv pentru silozuri', a explicat pentru AGERPRES Ioan Chiriac, directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Bacău.

Aproape 400 de fermieri din judeţele Bacău, Neamţ, Vaslui, Vrancea, Suceava, Iaşi şi Botoşani au putut vedea o gamă de peste 80 de importante utilaje şi maşini agricole destinate lucrărilor în câmp, între care 15 tipuri de tractoare multifuncţionale ori specializate, opt de combine agricole destinate recoltării principalelor culturi agricole, variate modele de telehandlere, semănători, buldozere special dotate pentru lucrări agricole, pluguri, grape cu discuri, alte utilaje de întreţinere a culturilor ori pentru lucrări forestiere şi silozuri.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016