Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFF: Consultarile privind PNS, fara trasparenta si substanta

aff-consultarile-privind-pns-fara-trasparenta-si-substanta

AFF acuza ca MADR a pornit consultarile privind PNS cu rea intentie, avand in vedere ca acestea se desfasoara fara transparenta si substanta.


"In data de 3 noiembrie 2021, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anuntat demararea consultarilor privind PNS, intr-o sedinta a Comitetului Tehnic Consultativ pentru Elaborarea PNS. MADR a anuntat ca, din aceasta saptamana, incepe consultarile propriu-zise cu mediul asociativ, pe repede inainte, in doar cateva zile tot procesul urmand a fi incheiat. Timp de doi ani, cat a fost ministru al Agriculturii in guvernele Orban si Citu, Adrian Oros nu a facut nimic pentru demararea consultarilor legate de scrierea PNS, iar acum, pe picior de plecare din minister, vrea sa dea doar o lovitura de imagine, mimand niste consultari lipsite de credibilitate si de legitimitate. (...) Aceste consultari cruciale pentru fermieri sunt lipsite de transparenta si substanta, utile doar unui grup de restrans de influenta si risca sa afecteze interesele legitime ale tuturor membrilor Asociatiei Forta Fermierilor, a intregii clase a fermierilor din Romania", se mentioneaza intr-un comunicat al AFF.
 
Asociatia Forta Fermierilor solicita premierului interimar Florin Citu, liderilor politici din PNL, decidentilor din MADR care "mai au o bruma de responsabilitate si de verticalitate, sa opreasca aceasta mascarada a "consultarilor" demarate de ministrul demisionar Oros", care risca sa produca prejudicii uriase fermierilor din Romania, indiferent de marimea fermei, sectorul de activitate sau localizare geografica.
 
In plus, Asociatia solicita transparentizarea discutiilor de pana acum, din Comitetul Tehnic Consultativ si din consultarile cu mediul asociativ, prin publicarea integrala a stenogramelor discutiilor, pentru ca toti fermierii din Romania sa aiba ocazia sa vada cine si cum le reprezinta interesele si le apara drepturile de fermieri europeni.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Asociatia Forta Fermierilor nu va participa, direct sau indirect, la nicio manipulare marca "ministrul demis Oros". Consideram ca noul ministru al Agriculturii, indiferent cine va va fi acesta si din ce partid ar proveni, facand parte dintr-un guvern legitim, investit de Parlament, va putea demara consultari reale, credibile, transparente si reprezentative cu mediul asociativ al sectorului agroalimentar, astfel incat, la 31 decembrie 2021, Romania sa poata prezenta Comisiei Europene, la termenul-limita de depunere, un PNS care sa reprezinte interesele legitime ale tuturor categoriilor de fermieri din aceasta tara si nu doar ale unui grup restrans de interese", sustin reprezentantii AFF.
 
Presedintele Asociatiei Forta Fermierilor, Vlad Macovei, afirma ca in prezent nu exista nicio consultare reala cu privire la PNS, ci doar niste intalniri online, "pe repede inainte, in care se citeste catalogul si se face prezenta".

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016