Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFF: Oros, principalul vinovat pentru dezastrul privind despagubirile

aff-oros-principalul-vinovat-pentru-dezastrul-privind-despagubirile

Asociatia Forta Fermierilor (AFF) considera ca Adrian Oros este principalul vinovat pentru dezastrul din agricultura privind despagubirile aferente secetei de anul trecut.


Reprezentantii Asociatiei sustin ca principalul vinovat pentru neacordarea acestor despagubiri si pentru aducerea multor ferme in pericolul de faliment este ministrul Agriculturii, Adrian Oros, intrucat acesta le-a promis fermierilor, inclusiv dupa instalarea Guvernului Citu, ca acesti bani vor fi acordati fermierilor din sumele cuprinse in bugetului Ministerului Agriculturii.
 
"Responsabilitatea este a ministrului Adrian Oros. Orice protest, orice solicitare publica, in primul rand catre acesta ar trebui sa se indrepte. Inteleg ca domnul Oros ar cam vrea sa scape de aceasta raspundere, ducand discutia catre premierul Citu, dar nu cred ca va scapa atat de usor. Noi, cel putin, cei de la Asociatia Forta Fermierilor, vom reaminti permanent public ca ministrul Agriculturii trebuie sa invete sa isi respecte cuvantul dat sau sa isi asume esecul, una din doua (...)", a spus Vlad Macovei, presedintele Asociatiei Forta Fermierilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Asociatia Forta Fermierilor ii solicita ministrului Agriculturii, Adrian Oros, sa isi demonstreze seriozitatea ultimelor declaratii catre agricultori, ca va incerca plata despagubirilor la prima rectificare bugetara, prin notificarea de urgenta a Comisiei Europene asupra faptului ca intentioneaza sa acorde acest ajutor de stat. "Fara acest acord, o Ordonanta de Urgenta in acest sens nu ar putea fi adoptata, indiferent de moment. Ministrul Agriculturii a mintit in noiembrie 2020 ca acest acord ar fi fost cerut deja. Consideram ca notificarea Comisiei Europene, fara a preciza o data exacta pentru acordarea despagubirilor, este un prim gest prin care Adrian Oros ar putea sa isi recapete increderea fermierilor", subliniaza asociatia in comunicat.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016