Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: Conditii obligatorii pentru fermierii care vor sa-si cumpere tractor nou

afir-conditii-obligatorii-pentru-fermierii-care-vor-sa-si-cumpere-tractor-nou

AFIR a publicat ghdul solicitantului pentru submasura 4.1 - componenta 4.1.1, dedicata fermierilor care vor sa-si achizitioneze tractoare si utilaje noi, cu finantare din fonduri europene.


Sprijinul ajunge pana la 350.000 de euro pentru beneficiarii singulari si pana la 1,5 milioane de euro pentru cooperative.
 
In ceea ce priveste dimensiunea minima a fermelor eligibile la finantare, aceasta difera in functie de criteriul instalarii tinerilor fermieri. Pentru tinerii fermieri instalati, dimensiunea minima este de 8.000 de SO, in timp ce pragul minim de eligibilitate pentru ceilalti beneficiari este de 12.000 SO.
 
De asemenea, este incurajata achizitia de utilaje pentru tehnologiile no-till, minimum-till si strip-till.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Pentru un punctaj in plus, multi stiu ca trebuie sa-si achizitioneze si utilaje no-till. S-a clarificat in noul ghid ca (pentru a beneficia de acest punctaj suplimentar) trebuie sa isi achizitioneze in totalitate utilaje no-till, nu doar o parte.

Multi au avut o previziune ca vor putea achizitiona, de exemplu, o combina si un utilaj no-till. Nu sunt eligibile. Ca sa ai punctaj in plus de 10 puncte, trebuie sa achizitionezi in totalitate utilaje no-till", a explicat consultantul Gabriela Fekete pentru AgroTV.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton