Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR ofera fonduri europene pentru investitii

afir-ofera-fonduri-europene-pentru-investitii

AFIR anunta ca ofera fonduri europene de pana la 600 de milioane de euro pentru investitii in exploatatii agricole. Termenul limita este 25 ianuarie 2022.


Banii sunt oferiti prin submasura 4.1 din Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Sumele vor fi acordate achizitiile simple de utilaje agricole si pentru irigatii, drenaj sau desecare, nu se mai pot depune solicitari de finantare deoarece fondurile au fost epuizate.
 
"Componenta de achizitii de utilaje agricole de catre tinerii fermieri a fost inchisa pe 7 decembrie 2021 ca urmare a solicitarilor depuse on-line de catre 498 de tineri prin care a fost depasita suma totala alocata pentru aceasta componenta (fonduri solicitate de 112,6 milioane euro, fata de o alocare de 75 milioane euro). Componenta de achizitii simple de utilaje agricole si pentru irigatii, drenaj sau desecare la nivelul fermei, depunerea s-a inchis in 30 noiembrie 2021, ca urmare a depasirii de aproape trei ori a alocarii de 125 de milioane de euro - au fost solicitate 335 de milioane de euro de catre 846 de fermieri", se arata in comunicatul AFIR.
 
In acest moment, fermierii mai pot solicita fonduri pentru investitii in conditionarea, procesarea si marketingul in ferma vegetala - exceptand legumicultura si cartofii (11 milioane de euro disponibili), in ferma zootehnica (81 milioane euro disponibili) si pentru legume si cartofi (53 de milioane de euro disponibili).
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
De asemenea, sunt disponibili 30 de milioane de euro pentru investitii in zootehnie (productie primara, conditionare si marketing) in zona montana si 326 de milioane de euro pentru acelasi tip de investitie la nivel national.
 
Pentru investitii privind infiintare, extindere, modernizare in sector legume, inclusiv in spatii protejate, si cartofi (productie primara, conditionare si marketing) cei interesati au la dispozitie fonduri in valoare de 86 de milioane de euro.
 
Pana pe data de 24 decembrie 2021 se desfasoara etapa a II-a a sesiunii de depunere a proiectelor, in care se pot depune proiectele care au un punctaj egal sau mai mare de 50/ 60 de puncte - pragurile de calitate lunare pentru fiecare componenta sunt detaliate in Anuntul de primire a proiectelor pentru submasura 4.1, disponibil pe pagina de internet a AFIR, www.afir.info.
 
Potrivit AFIR, solicitantii eligibili pentru sprijinul acordat prin submasura 4.1 - Investitii in exploatatii agricole sunt fermierii a caror exploatatie se situeaza pe teritoriul Romaniei si care desfasoara o activitate agricola.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.44 din 9 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016