Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agenda fermierului pentru luna decembrie

In luna decembrie, fermierul stabileste necesarul de ingrasaminte chimice pentru fertilizarile faziale care vor fi aplicate anul urmator, pentru culturile de rapita, orz si griu. Se verifica si stocurile existente, se va aduce diferenta de ingrasaminte chimice de care este nevoie.


AgroAdvice, specialistii agronomi stabilesc calendarul lucrarilor care se pot efectua in aceasta perioada, in cadrul fermelor.

In masura in care conditiile atmosferice permit, fertilizarea faziala poate incepe foarte devreme, citeodata chiar din a doua jumatate a lunii ianuarie, de aceea este nevoie sa avem la dispozitie in ferma cantitatile de ingrasaminte necesare. In acelasi timp se stabileste si sortimentul de ingrasaminte pe care il vom folosi.
In final, scrie AgroAdvice News, vom avea o imagine completa a necesarului de ingrasaminte chimice pe categorii, si total cantitati pentru fiecare sortiment in parte. Asta ne ajuta sa intocmim o planificare din timp a efortului financiar care trebuie facut pentru cumpararea ingrasamintelor si sa asiguram la timp si logistica necesara pentru derularea programului de aprovizionare.

In acelasi fel se stabileste si necesarul de seminte pentru culturile care se vor semana in primavara anului 2010.Se poate cumpara saminta cu pretul valabil pentru anul 2009, oferta care va fi lansata in 2010, va avea preturi mai mari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Fermierii care au la dispozitie resursele financiare necesare pot de asemenea cumpara si pesticide, mai ales cele care vor fi folosite in prima etapa:
- produsele pentru tratat saminta
- erbicide pentru aplicare in preemergenta
- insecticide pentru atacuri timpurii

Tot in aceasta perioada, trebuiesc controlate, revizuite si reparate de urgenta masinile pentru aplicarea ingrasamintelor chimice.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016