Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agendă: Târgul TIMAGRALIM se desfășoară la Timișoara între 3 și 6 iunie


In perioada 03 - 06 iunie 2010 are loc, la Timisoara, expozitia internationala de echipamente si produse din domeniul alimentatie, agriculturii, si zootehniei – TIMAGRALIM.

Pentru a asigura o mai buna punere in valoare a tuturor tematicilor expozitiei, in acest an, la cea de a VIII-a editie a TIMAGRALIM expunerea se va putea face pe doua locatii:
* la Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIA Timisoara – produse, echipamente si utilaje din domeniile: agricultura, zootehnie si industrie alimentara; produse si echipamente pentru dotarea spatiilor comerciale, hoteluri si restaurante; flori si amenajari de gradina; produse ecologice si traditionale.
* la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara – zootehnie (inclusiv prezentare animale), produse, echipamente si utilaje in domeniul cresterii animalelor; culturi agricole si campuri demonstrativ-experimentale; utilaje agricole si demonstratii cu masini agricole in camp.

Concomitent cu expozitia TIMAGRALIM la Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIAT se vor desfasura doua manifestari specializate:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

* ENERGIA VIITORULUI – expozitie specializata in energii neconventionale
* ICE CREAM LAND – editia I – expozitie internationala specializata in echipamente de productie si accesorii pentru inghetata si dulciuri.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016