Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricover: Dificultatile in recrutare apar doar in cazul relocarilor

Tags: agricover

Grupul Agricover, cel mai mare furnizor de produse agricole, servicii, consultanta tehnica si finantare pentru fermieri si industria procesatoare recruteaza personal pentru posturi de middle management si specialisti, potrivit Simonei Podgoreanu, director de resurse umane pentru Agricover.

Compania cauta sef de ferma, ingineri de achizitii, director comercial pentru divizia seminte, pozitie care presupune o experienta de minimum cinci ani in achizitia de produse agricole speciale. "Atentia mea in procesul de recrutare este de zece ori mai mare decat inainte de inceperea crizei. Acum sunt mai multi candidati disponibili, dar nu sunt mai buni din punct de vedere profesional. Perioada de criza este, in unele cazuri, folosita pentru a "curata" organizatiile de angajatii care nu performeaza la nivelul solicitat", spune Simona Podgoreanu pentru Business Standard.

In prezent, numarul de posturi vacante in cadrul companiei este de 21, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, mentioneaza directorul de resurse umane. Anul trecut, Agricover a recrutat aproximativ 35 de persoane. "Nu pot spune ca este dificil sa gasesc pe piata un anume gen de profesionist. Dificultatile apar atunci cand locatia este o problema, pentru ca, in general, candidatii nu sunt dispusi sa isi schimbe domiciliul pentru un loc de munca", mentioneaza Simona Podgoreanu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Fluctuatia de personal din cadrul companiei s-a injumatatit fata de anul trecut, scazand cu 6%, de la un procentaj de aproximativ 15%, potrivit directorului de resurse umane al Agricover. In ceea ce priveste acoperirea trainingului necesar angajatilor pentru anul acesta, compania isi propune sa mentina o atitudine prudenta din punctul de vedere al costurilor. Aceasta masura presupune concentrarea pe training intern, dar si informarea cu privire la posibilitatea atragerii unor fonduri structurale sau a incheierii unor parteneriate cu diverse firme. "Am pus accent pe trainingurile tehnice, care ne erau necesare, si pe cele de vanzari", subliniaza Simona Podgoreanu. De asemenea, un procentaj care poate ajunge pana la 20% din bonusurile oferite angajatilor este acordat in functie de implicarea acestora in dezvoltarea resurselor din organizatie, prin diverse modalitati, precum trainingul on-the-job.

Grupul Agricover are 700 de angajati si este format din patru companii cu activitate integrata (Agricover SA, cu patru divizii: Cereale, Seminte, Silozuri si Logistica, Agricover Distributie, Agricover Credit IFN si Agricover Bulgaria), plus o organizatie nonprofit, Centrul de management agricol. Compania a inregistrat in primul trimestru al anului o cifra de afaceri de 85,28 mil. lei (20 mil. euro), cu 29% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016