Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricover Credit si-a deschis prima filiala din Oltenia

agricover-credit-si-a-deschis-prima-filiala-din-oltenia

Extinderea in regiuni agricole cheie prin deschiderea de sucursale, face parte din strategia Agricover Credit ce vizeaza eficienta operationala si proximitatea fata de clienti.


Agricover Credit, singura institutie financiara non-bancara specializata exclusiv pe finantarea agriculturii, a inaugurat zilele trecute la Craiova prima sucursala din regiunea Oltenia, aceasta fiind cea de a opta dintr-o serie de sucursale pe care compania le-a deschis la nivel national.
 
Inca din anul 2008 cand si-a inceput activitatea, Agricover Credit si-a asumat un angajament ferm in a sustine performanta si competitivitatea fermierilor romani prin solutii de finantare adaptate specificului activitatilor din agricultura, prin raspuns prompt la solicitari si acces simplu si nebirocratic la banii de care fermierul are nevoie pentru dezvoltarea unei afaceri moderne si profitabile in agricultura.
 
„Deschiderea biroului Agricover Credit in Craiova este in primul rand un semn de pretuire si recunoastere fata de munca extraordinara pe care o fac fermierii din aceasta regiune, performanta si dedicarea lor fiind cel mai important argument al prezentei Agricover in regiunea Oltenia.” a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Extinderea in regiuni agricole cheie prin deschiderea de sucursale, face parte din strategia Agricover Credit ce vizeaza eficienta operationala si proximitatea fata de clienti pentru a raspunde mai rapid solicitarilor acestora. Agricover Credit are peste 300 de clienti in regiunea Oltenia si vizeaza atat cresterea numarului acestora cat şi extinderea segmentului de clienti care exploateaza sub 100 de hectare.
 
„Agricultura reprezinta o componenta importanta in sustinerea economiei din regiunea Oltenia, iar noi ne propunem sa contribuim la dezvoltarea fermierilor din aceasta zona. Pentru a creste un sector agricol performant, avem nevoie de solutii specializate, iar preocuparea noastra este sa dezvoltam produse de finantare inovatoare pentru a face finantarea accesibila fermierilor. Dispunem de o echipa mobila de specialisti care se deplaseaza la ferma, o evalueaza si ajuta fermierul sa aleaga cea mai buna solutie de finantare de care are nevoie, simplu si rapid”, a mai precizat directorul general al Agricover Credit
 
In anul 2016, Agricover Credit a acordat credite in valoare de un miliard de lei la nivel national, catre un numar de 1900 de clienti. In prezent portofoliul de clienti depaseste 2400 de fermieri parteneri. Compania ofera finantare atat pentru acoperirea necesarului de capital de lucru pentru achizitia de inputuri, plata facturilor curente, salarii si alte cheltuieli, cat si pentru finantarea investitiilor.
 
Agricover Credit IFN – divizia de finantare a Agricover Holding, este prima institutie financiara din Romania care ofera produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal si zootehnic. Agricover Credit a inregistrat o crestere rapida ajungand, in numai cativa ani, sa fie unul dintre jucatorii cheie in finantarea producatorilor agricoli.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016