Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obiectiv VB: Agricultorii pot atrage anul acesta fonduri europene de 1,6 miliarde euro


Cele mai mari alocări vor fi pentru modernizarea exploataţiilor agricole, creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere precum şi pentru instalarea tinerilor fermieri. Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale intenţionează să deschidă anul acesta sesiuni de depunere pentru 11 măsuri din cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală (PNDR), prin intermediul cărora vor putea fi accesate circa 1,6 miliarde euro, potrivit datelor ministerului de resort.
Astfel, potrivit calendarului şi alocărilor propuse pentru sesiunile de depunere aferente anului 2010, Măsura 112 "Instalarea tinerilor fermieri" va fi deschisă de două ori anul acesta, în iunie şi septembrie, şi pune la dispoziţie suma de 100 milioane de euro. Şi pentru Măsura 121 "Modernizarea exploataţiilor agricole" sunt prevăzute două sesiuni de depunere a proiectelor, între 3 - 31 mai şi 1 - 29 octombrie, sumele disponibile fiind anul acesta în cuantum de 250 milioane euro. În ceea ce priveşte Măsura 123 "Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere", aceasta are programată o singură sesiune de depunere în cursul lunii iunie cu un buget alocat de 170 milioane euro. De asemenea, prin Schema - M123 "Stimularea dezvoltării regionale prin realizarea de investiţii pentru procesarea produselor agricole şi forestiere în vederea obţinerii de produse neagricole", ce va fi deschisă pe toată perioada lunii iulie, vor putea fi accesate 99 milioane euro, dintre care 79,2 milioane euro pentru sectorul agricol şi 19,8 milioane euro pentru domeniul forestier.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Obiectiv VB.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016