Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Albanezii din Slatina au sarbatorit 1 decembrie cu braga si halvita


Familia de albanezi Memish din Slatina au arborat drapelul tricolor, luni, de Ziua Naţională a României, acestea fiind şi singurele firme private mici din oraş care au făcut un atare gest plin de semnificaţii.
Hashim Memish, care, în 2008, a devenit şi cetăţean de onoare al Slatinei, a precizat că arborarea tricolorului pe 1 Decembrie este deja o tradiţie pentru cele două bragagerii albaneze din Slatina, iar un steag tricolor, dar de dimensiuni mai mici, este pus şi pe un perete pe care sunt postate diplome, articole de presă, documente, impresii de la oaspeţi.

Hashim Memish susţine că se consideră la fel de român ca şi persoanele cu cetăţenie română, chiar dacă abia acum parcurge etapele legale de obţinere a cetăţeniei române. El afirmă că ştie istoria românilor pentru că se împleteşte cu istoria familiei sale, venită la Slatina în urmă cu 300 de ani, şi relatează hâtru, olteneşte, ce ştie şi înţelege despre semnificaţia zilei de 1 Decembrie: 'Pentru mine, e simplu: în 1918, pe 1 decembrie, au trecut oltenii Carpaţii, ca să îşi salveze fraţii'...

Familia Memish din Slatina militează de ani buni şi pentru păstrarea tradiţiilor şi chiar a sărbătorilor românilor şi dezaprobă preluarea de către români a unor sărbători precum Halloween, Valentine's Day ş.a. în detrimentul obiceiurilor româneşti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cofetăria 'Atletul albanez' - sau, cum e cunoscută de localnici, 'La albanezi' din Slatina -, este cea mai veche firmă românească privată care nu şi-a întrerupt activitatea de mai bine de 90 de ani, iar reţetele de bragă, citro, îngheţată şi halviţă sunt aceleaşi pe care le-au folosit cu succes toate generaţiile din familia Memish.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016