Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Alergic la bere?
Adjuvanţii folosiţi la prepararea berii, ca şi metalul din cutii pot declanşa reacţii alergice severe. Un tanar din Iasi a ajuns la spital din cauza unei reactii alergice la papaina din bere. “Papaina este o enzimă care se extrage din fructul de papaia. Se foloseşte în sucuri de fructe, în industia berii, dar şi în industria cărnii pentru frăgezire. Este un agent de limpezire în cazul berii”, explică specialistul în alimentaţie Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti.
Simptomele celor alergici pot varia de la tuse, strănut, urticarie, până la astm şi şoc anafilactic. Doctorii recomandă prezentarea cât mai rapidă la spital a celor care au reacţii alergice la alimente sau băuturi pentru că există riscul intrării în şoc anafilactic şi implicit de deces.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura