Adjuvanţii folosiţi la prepararea berii, ca şi metalul din cutii pot declanşa reacţii alergice severe. Un tanar din Iasi a ajuns la spital din cauza unei reactii alergice la papaina din bere. “Papaina este o enzimă care se extrage din fructul de papaia. Se foloseşte în sucuri de fructe, în industia berii, dar şi în industria cărnii pentru frăgezire. Este un agent de limpezire în cazul berii”, explică specialistul în alimentaţie Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti.
Simptomele celor alergici pot varia de la tuse, strănut, urticarie, până la astm şi şoc anafilactic. Doctorii recomandă prezentarea cât mai rapidă la spital a celor care au reacţii alergice la alimente sau băuturi pentru că există riscul intrării în şoc anafilactic şi implicit de deces.
Simptomele celor alergici pot varia de la tuse, strănut, urticarie, până la astm şi şoc anafilactic. Doctorii recomandă prezentarea cât mai rapidă la spital a celor care au reacţii alergice la alimente sau băuturi pentru că există riscul intrării în şoc anafilactic şi implicit de deces.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News