Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alimentele organice nu sunt mai nutritive decât cele convenţionale

Alimentele organice nu au calităţi nutriţionale mai mari decât produsele alimentare obţinute prin metode convenţionale, potrivit unui studiu publicat în American Journal of Clinical Nutrition, citat de Mediafax.

Cercetătorii de la London School of Hygiene & Tropical Medicine au declarat că oamenii plătesc mai mult pentru alimentele organice, deoarece acestea sunt percepute ca produse care aduc anumite beneficii din punct de vedere al sănătăţii, contribuind astfel la crearea unei pieţe globale a alimentelor organice, estimată la 48 de miliarde de dolari, în 2007.


O analiză a 162 de lucrări ştiinţifice publicate în literatura de specialitate, în ultimii 50 de ani, a relevat faptul că, în realitate, nu există o diferenţă semnificativă între beneficiile aduse de cele două categorii de alimente, organice şi comune.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori


Lucrarea & 39;Criptomonede Ghid practic pentru incepatori& 39; nu lasa nicio intrebare fara raspuns Te invitam sa o parcurgi chiar acum si sa devii fara nicio exagerare expert in bitcoin si in alte monede virtuale Este primul pas spre o investitie inspirata Iata 2 motive esentiale pentru care trebuie sa parcurgi lucrarea & 39;Criptomonede...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Un număr mic de diferenţe în privinţa conţinutului nutriţional a fost descoperit între alimentele organice şi cele produse prin metode convenţionale, însă este puţin probabil ca diferenţele să aibă relevanţă din punct de vedere al sănătăţii publice", a declarat Alan Dangour, unul dintre autorii studiului.

"Analiza noastră indică faptul că, în prezent, nu există nicio dovadă care să sprijine ideea superiorităţii nutriţionale a alimentelor organice faţă de cele produse prin metode convenţionale", a adăugat aceeaşi sursă.

Acest studiu a fost realizat la cererea agenţiei guvernamentale britanice care activează în domeniul alimentaţiei publice - Food Standards Agency.

Vânzările de alimente organice au scăzut pe anumite pieţe, inclusiv în Marea Britanie, deoarece actuala recesiune economică i-a obligat pe mulţi consumatori să îşi reducă cheltuielile.
Newsletter gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".

TOP 4 Afaceri agricole în 2025

Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
TOP 4 Afaceri agricole în 2025
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016