Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Americanii de la Cargill îşi caută pe LinkedIn director general pentru fabrica de ulei de la Podari

Tags: cargill

Grupul american Cargill, cu activi­tăţi în domeniul producţiei de uleiuri, cereale şi administrarea silozu­rilor, caută prin intermediul reţelei de socializare LinkedIn candidaţi pentru poziţia de director general al fabricii producătoare de ulei din comuna Podari, judeţul Dolj.
Noul director, care trebuie să aibă experienţă de zece ani în zona comer­cială, primeşte un pachet de expat, adică dublu faţă de cel primit de un manager român, care poate ajunge la 200.000 - 300.000 de euro pe an, potrivit informaţiilor de la firmele de executive search.

Anunţul a fost postat pe reţeaua LinkedIn de către Benjamin Verpoort, şeful opera­ţiunilor de re­crutare a managerilor tehnici, de achi­ziţie şi alimentare ai Cargill din toată Europa şi oferă informaţii pe două pagini. De altfel, în ultima peri­oadă, directorii de HR ai companiilor locale au început să-şi caute oameni pe reţelele sociale, în timp ce metodele clasice - site-urile şi agenţiile de recru­tare sau firmele de head­hunting - sunt folosite în paralel. Reţelele de sociali­zare profesionale precum LinkedIn sau Plaxo atrag din ce în ce mai mulţi utilizatori, de la nivel de specialişti până la nivel de CEO ai marilor corporaţii.

"Nu cred că folosirea exclusivă a acestui canal de căutare în recrutarea de senior şi top management asigură identificarea unui număr reprezentativ de prospecţi, mai ales în ceea ce priveşte executivii care nu caută activ o schimbare. Aceştia preferă să cola­boreze cu o agenţie cunoscută, în care au încredere că le poate întelege experienţa şi motivaţia unei schimbări în carieră şi care le asigură confi­denţialitatea reprezentându-le astfel bine interesele", susţine Valentin Dima, consultant în cadrul firmei de executive search KM Trust& Partners.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Anul trecut, Cargill Oils - fabrica din judeţul Dolj- a avut afaceri de 45,7 milioane de euro şi un profit net de peste 500.000 de euro. Compania avea în 2009 un număr de 336 de angajaţi, cu 150 mai puţini decât în 2007, potrivit informaţiilor raportate la Registrul Comerţului.

Potrivit anunţului de angajare, noul director al fabricii va conduce o echipă formată din 280 de angajaţi, din care 180 lucrează în producţie. Candidatul ideal pentru această funcţie trebuie să aibă cel puţin 10 ani de experienţă în domeniul comercial sau în general management într-o companie din zona industrială.

De asemenea, se caută un candidat care să vorbească fluent limba engleză şi să fie un bun comunicator, pentru că se va ocupa atât de comunicarea internă cu angajaţii, cât şi de comunicarea cu clienţii şi autorităţile locale.

Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016