Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cargill: Producţia de cereale a României va creşte cu 25% în cinci ani
România va avea o producţie de cereale cu 25% mai mare peste cinci ani. „România are potenţial de creştere a productivităţii. Trebuie însă să pregătim fermierii să folosească substanţele care trebuie în locul care trebuie şi la timpul cel mai indicat”, a declarat Martin Schuldt, noul director general al Cargill România.
Potrivit oficialului Cargill, pentru creşterea productivităţii în agricultură, unde România ocupă ultimul loc din Uniunea Europeană, e nevoie în primul rând de comasarea suprafeţelor agricole, fiind necesare ferme care să producă la scară mare. „Cel mai mare potenţial de dezvoltare vine din terenul agricol care nu este cultivat”, mai spune Schuldt.
Oficialul Cargill a mai spus că cererea de cereale la nivel mondial este în creştere, iar România ar putea contribui într-o anumită măsură la acoperirea acestei cereri.
Grupul american Cargill este prezent pe piaţa româneascăprin mai multe divizii: Cargill Cereale (depozitarea de cereale în silozuri) care cuprinde 17 puncte de lucru cu o capacitate totală de 550.000 de tone, Cargill Oils (producţia de ulei vegetal), Cargill Animal & Nutrition (furaje pentru creşterea animalelor) şi Cargill Agricultură (divizia comercială a grupului pentru România). În prezent, afacerile anuale ale Cargill în România se ridică la circa un miliard de lei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Saptamana Financiara
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News