Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA a demarat seria controalelor de sezon pe Litoral

ansvsa-a-demarat-seria-controalelor-de-sezon-pe-litoral

In acest sens, la inceputul saptamanii a fost lansat Comandamentul Sezon Estival 2018 al carui scop este de a contribui, prin derularea activitatilor specifice, la protejarea sanatatii publice si implicit, a intereselor turistilor aflati in vacanta pe litoralul romanesc.


In perioada 25 iunie – 02 septembrie 2018, echipe de inspectori sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor vor verifica modul in care sunt respectate conditiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul si comercializarea produselor alimentare.
 
Activitatea Comandamentului va fi realizata de un numar de 60 de inspectori din cadrul Serviciului de Control Oficial Siguranta Alimentelor, Circumscriptiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, atat din cadrul DSVSA Constanta cat si delegati ai altor DSVSA judetene, organizati in serii de cate doua saptamani.
 
Inspectorii ANSVSA vor acţiona in sapte zone de interes turistic: Navodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinesti si Mangalia – Vama Veche.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Tipurile de unitati vizate sunt cantinele taberelor scolare, depozitele alimentare, unitatile de tip supermarket si hipermaket, magazinele alimentare, pensiunile turistice, laboratoarele de cofetarie si patiserie, beach-baruri, restaurantele si alte unitaţi de alimentatie publica, in care se prepara si se servesc alimente.
 
Activitatea de supraveghere si control va fi sprijinita si de un autolaborator, dotat cu echipamente specializate pentru efectuarea unor teste rapide.
 
Pentru eficientizarea activitatilor de control, inspectorii ANSVSA vor participa si la actiuni comune cu reprezentanti ai celorlalte autoritati cu responsabilitati in domeniu.
 
Inspectorii si autolaboratorul isi vor desfasura activitatea conform unui program prestabilit dar, vor prelua si vor verifica si sesizarile primite din partea cetatenilor.
 
In acest sens, ANSVSA, prin intermediul DSVSA Constanta, pune la dispozitia celor interesaţi numarul telefon al Comandamentului Sezon Estival, 0786/577007, unde se pot face sesizari, sau se pot obtine informatii referitoare la diferite aspecte din domeniul sigurantei alimentelor.
 
Acest numar va functiona in paralel cu numarul Call – Center-ului ANSVSA: 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice retea de telefonie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016