Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Stiri

Rezultatele au iesit negative inclusiv in cazul fremelor care parovizionau cu lapte producatorul Lactate Bradet.
In contextul scandalului iscat de depistarea prezentei bacteriei E-coli intr-un lot de branza proaspata de vaci produs in judetul Arges, Seful ANSVSA a anuntat ca sursa contaminarii nu este laptele folosit in procesul de productie, toate analizele in acest sens fiind negative.
„In urma controalelor facute pana acum nu exista probleme in fermele din Romania. Laptele este conform si poate pleca catre procesare fara alte rezerve. La ora la care discutam vorbim de toate fermele din Romania”, a explicat presedintele ANSVSA.
In ceea ce priveste rezultatele probelor prelevate de la cele doua ferme din Arges si Dolj, seful ANSVSA a subliniat ca le va face publice in momentul in care vor fi finalizate, insa primele probe au iesit negative, iar altele mai sunt in lucru.
„Noi facem controale in fermele din Arges si Dolj pentru ca asa ne cere procedura, iar cand se vor finaliza toate analizele pe care le-am recoltat vom face declaratii sau vom transmite un comunicat de presa. Primele rezultate au iesit negative, dar mai avem si altele in lucru. Nu pot spune cand se vor finaliza, dar cand le vom avea le vom face publice. Am vrut sa fac aceste precizari pentru ca s-a creat o psihoza in randul populatiei si oamenii trebuie sa stie ca laptele este conform, ca nu sunt probleme pe lapte, iar fermierii trebuie sa isi duca activitatea in mod normal”, a spus Andrei Butaru.
Ministrul Agriculturii declara in data de 1 martie ca nu exclude posibilitatea ca sursa contaminarii cu E-coli a branzei proaspete de vaci de la Lactate Bradet sa fi fost laptele livrat de fermele din Dolj si Arges.
„In urma controalelor facute pana acum nu exista probleme in fermele din Romania. Laptele este conform si poate pleca catre procesare fara alte rezerve. La ora la care discutam vorbim de toate fermele din Romania”, a explicat presedintele ANSVSA.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
In ceea ce priveste rezultatele probelor prelevate de la cele doua ferme din Arges si Dolj, seful ANSVSA a subliniat ca le va face publice in momentul in care vor fi finalizate, insa primele probe au iesit negative, iar altele mai sunt in lucru.
„Noi facem controale in fermele din Arges si Dolj pentru ca asa ne cere procedura, iar cand se vor finaliza toate analizele pe care le-am recoltat vom face declaratii sau vom transmite un comunicat de presa. Primele rezultate au iesit negative, dar mai avem si altele in lucru. Nu pot spune cand se vor finaliza, dar cand le vom avea le vom face publice. Am vrut sa fac aceste precizari pentru ca s-a creat o psihoza in randul populatiei si oamenii trebuie sa stie ca laptele este conform, ca nu sunt probleme pe lapte, iar fermierii trebuie sa isi duca activitatea in mod normal”, a spus Andrei Butaru.
Ministrul Agriculturii declara in data de 1 martie ca nu exclude posibilitatea ca sursa contaminarii cu E-coli a branzei proaspete de vaci de la Lactate Bradet sa fi fost laptele livrat de fermele din Dolj si Arges.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News