Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA si INSP pornesc un studiu privind consumul de alimente

ansvsa-si-insp-pornesc-un-studiu-privind-consumul-de-alimente

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) si Institutul National de Sanatate Publica (INSP) lanseaza un studiu la nivelul intregii tari cu privire la modul in care mananca romanii si, mai important, ce mananca co-nationalii nostri.


Studiul, realizat in conformitate cu metodologia Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentelor (EFSA), se desfasoara pe un esantion de 1.500 de consumatori, distribuiti in mod reprezentativ pe zone geografice, zone de resedinta si grupe de varsta la nivelul intregii tari, prin efectuarea de interviuri privind consumul de alimente.
 
Astfel, in perioada august - decembrie 2019, vor fi intervievati cu privire la consumul de alimente un numar de 300 de consumatori in grupul de adolescenti (10-17 ani), 540 de consumatori in grupul de adulti (18-64 de ani), 260 de consumatori in grupul de varstnici (65-74 de ani), 140 de femei in perioada de maternitate si 260 de vegetarieni/vegani, care vor raspunde la intrebarile puse de investigatorii de teren.
 
"Evaluarea va fi realizata in doua sezoane, rece si cald, deoarece studiile anterioare au aratat ca exista diferente sezoniere importante de aport alimentar. Fiecare respondent va fi intervievat de 2 ori. Primul interviu se va desfasura fata in fata la locuinta respondentului, iar cel de al doilea va fi desfasurat telefonic in acelasi sezon, cu o pauza de minimum 7 zile intre ele", se mentioneaza in comunicat.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Informatiile colectate vor fi utilizate pentru dezvoltarea unei baze de date privind consumul de alimente la nivel national, in conformitate cu cerintele EFSA.
 
De asemenea, informatiile colectate vor fi transmise catre EFSA ca parte a cerintelor studiului, Romania contribuind astfel la dezvoltarea bazei de date europene pentru consumul de alimente. 
 
"Participarea consumatorilor romani la studiu reprezinta un avantaj, in contextul in care Romania va detine o baza de date privind consumul national de alimente, permitand astfel o mai buna evaluare a riscurilor legate de alimentele si, implicit, aplicarea de masuri de prevenire si remediere a acestora pentru a asigura un nivel ridicat de protectie al sanatatii cetatenilor. Incurajam consumatorii romani sa participe la acest studiu, avand in vedere si faptul ca pentru prima oara vom avea certitudinea ca specificul national privind consumul de alimente va fi inclus in opiniile stiintifice privind siguranta alimentelor, elaborate de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor", se mai sustine in comunicat.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016