Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anul 2014 pe piata masinilor agricole

anul-2014-pe-piata-masinilor-agricole

Anul trecut, inregistrarile de tractoare noi au variat semnificativ in statele UE. Astfel, in Franţa şi in Austria vanzarile au scazut major, in timp ce in Spania, Belgia şi in Turcia au crescut.


Pe alte piete, cum ar fi Germania, Italia, Marea Britanie si Tarile Nordice, cererea a scazut cu aproape 2%. Pe total, vanzarile de tractoare din Europa au scazut. Statisticile indica in continuare o tendinta de reducere a achizitiilor de tractoare de mare putere.
 
Prognoza estimeaza o scadere a vanzarilor de tractoare noi in 2015 in toate statele UE, cu exceptia Spaniei.
Si piata de combine agricole a cunoscut un declin notabil in 2014, in principal din cauza cererii mai mici din Germania, Franta, Turcia, Marea Britanie si Italia.
 
Prognozele pentru 2015 se asteapta, in continuare, la o scadere a vanzarilor de combine in majoritatea tarilor europene, cu exceptia Italiei si a Turciei, unde se preconizeaza o redresare moderata a pietei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Piata europeana pentru masini de cosit a fost, in general, stabila, cu o usoara crestere a vanzarilor in Marea Britanie, Italia, Olanda si in Belgia si, in acelasi timp, cu o diminuare a vanzarilor in Spania si Franta. 

Pentru 2015, se preconizeaza ca cererea va scadea in Germania si Franta, dar piata va fi stabila in celelalte tari europene. Masinile pentru recoltat furaje au inregistrat, anul trecut, o usoara crestere a vanzarilor numai in Italia si in Marea Britanie.
 
Pentru toate celelalte piete europene nu au fost raportate si nici nu sunt de asteptat schimbari majore, cererea de combine de recoltat furaje fiind stabila in ultimii ani.
 
Cererea pentru presele de balotat a inregistrat o scadere totala cu circa 10%, cu toate ca piata a fost stabila si chiar usor pozitiva in Olanda, Italia si Spania.
 
Pentru 2015, vor fi schimbari minore in aproape toate pietele europene, cu exceptia Frantei, unde se asteapta o scadere ceva mai mare. Piata masinilor de erbicidat a scazut usor in 2014.
 
Olanda, Belgia si Italia au inregistrat un usor declin al vanzarilor, iar Germania, Marea Britanie si Franta au raportat o crestere usoara a unitatilor vandute.
 
Pentru 2015, in Germania se asteapta o scadere a pietei, in timp ce celelalte piete vor fi mai mult sau mai putin stabile.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016