Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricultura in 2020. Utilaje agricole si tehnologie moderna.

agricultura-in-2020-utilaje-agricole-si-tehnologie-moderna

In diferite operatiuni agricole, in zilele noastre sunt utilizate diferite tipuri de masini si tehnologii agricole moderne. Diferite niveluri in productia de culturi includ - cultivarea primara si secundara a solului, semanarea si plantarea, cultivarea, aplicarea si distributia ingrasamintelor, controlul daunatorilor, recoltarea, irigarea, drenarea, transportul, depozitarea, manipularea reziduurilor culturilor anterioare etc.


Inca de pe vremuri, animalele erau principala sursa de energie atunci cand era vorba de locuri de munca grele in agricultura. Mai tarziu, energia cu aburi a inceput sa inlocuiasca aceeasi munca grea. Mai apoi tractoarele pe gaz au preluat, urmate de motoarele diesel, cea mai mare parte a muncii grele din agricultura. In tarile dezvoltate, aceasta a determinat scaderea numarului de lucratori agricoli. Cu toate acestea, productia agricola a crescut continuu odata cu utilizarea de masini agricole.

Tehnologia in agricultura a transformat si a crescut productia si calitatea produselor. In timpurile moderne, fermierii care fac lucrari grele la ferme folosind utilaje traditionale si vechi de agricultura isi pierd timpul si sanatatea. Un tractor care a fost cunoscut ca geniu tehnologic in domeniul agricol este acum doar o istorie. Masinile agricole de azi au modernizat industria agricola in bine. Unele dintre utilajele esentiale si cele mai utilizate sunt tractorul, plugul, remorca pentru tractoare, hederele, combinele, presele de balotat. Mai jos am mentionat cateva dintre cele mai noi utilaje agricole si utilizarile acestora in agricultura.

Tractoarele Case IH. Sunt utilaje agricole care au fost fabricate pentru a satisface necesitatile de putere, confort si productivitate specifice tuturor fermelor.

Combine - Combinele Axial-Flow puse la dispozitie de Case IH sunt extrem de performante din toate punctele de vedere, fiind destinate in special pietei europene.

Hederele pot fi utilizate cu succes deplin, chiar si in cele mai dificile conditii de recoltare, indiferent de gradul de coacere sau de umidita

Prese de balotat. Agricultura moderna are la baza eficienta si productivitatea, iar cultivarea terenului imediat de dupa recoltare are nevoie de prese de balotat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Utilaje de pregatit solul, utilaje de semanat, utilaje protectie culturi

Incarcatoare telescopice asigura  o gama variata de activitati. Ofera onfort operational si timp scurt de incarcare.

Cu utilizarea utilajelor si tehnologiei moderne pentru agricultura mentionate mai sus, in zilele noastre, agricultura s-a imbunatatit mai mult ca stiinta decat arta. Unicul scop al utilizarii tehnologiei si utilajelor agricole este imbunatatirea productivitatii, eficientei si eficientizarea agriculturii.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016