Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anumiţi comisari europeni, printre care şi Dacian Cioloş, vor fi în centrul atenţiei


Odată cu apropierea audierilor celor 27 de membri ai Comisiei Europene în Parlamentul European, unii comisari vor fi în centrul atenţiei mediatice, din cauza portofoliului lor sau a criticilor cărora vor trebui să le facă faţă.
Baroneasă de Upholland, laburista britanică a fost responsabilă timp de mai puţin de un an de Comerţ, în cadrul precedentei Comisii. Mulţi critică lipsa experienţei diplomatice, în condiţiile în care a fost numită Înalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe. Ea este în acelaşi timp vicepreşedinte al CE.

Răspunsurile sale evazive în cursul unei pre-audieri în decembrie i-au lăsat pe eurodeputaţi nemulţumiţi. Ei aşteaptă de asemenea răspunsuri privind "Serviciul de acţiune externă", un vast corp de diplomaţi europeni pe care ea trebuie să îl implementeze în toată lumea.

MICHEL BARNIER (Piaţă internă, fost ministru al agriculturii in Franta)

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Faptul că libera circulaţie a bunurilor şi serviciilor a fost încredinţată fostului ministru francez al Agriculturii şi al Afacerilor Externe i-a îngrijorat mult pe britanici, dornici să apere interesele cartierului financiar City.

Acest fost membru al Comisiei Romano Prodi (1999-2004) se va strădui în cursul audierilor să încheie polemica alimentată de preşedintele francez Nicolas Sarkozy, care a apreciat nominalizarea sa drept "triumful ideilor franceze de reglementare".

DACIAN CIOLOŞ (Agricultură)

Fostul ministru român al Agriculturii este considerat un apropiat al Franţei, care militează pentru menţinerea importantelor subvenţii alocate agriculturii. Căsătorit cu o franţuzoaică, Cioloş este descris ca un prieten al lui Michel Barnier. Partizanii unei reforme a Politicii Agricole Comune nu au o părere bună despre sosirea unei personalităţi provenind dintr-o mare ţară agricolă, criticată adesea pentru controalele deficitare asupra subvenţiilor europene.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016